Reklam

Erkan Kandemir, Çukurca ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

"Genel Başkanımız, Barış Pınarı Harekatı ile bu bölgede çizdikleri masaları üzerindeki haritaları çöpe fırlattı”

Erkan Kandemir, Çukurca ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

"Genel Başkanımız, Barış Pınarı Harekatı ile bu bölgede çizdikleri masaları üzerindeki haritaları çöpe fırlattı”

 Erkan Kandemir, Çukurca ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.
25 Kasım 2019 - 14:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Çukurca ilçesinde parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Fatma Betül Sayan Kaya ve bazı AK Parti milletvekilleri Hakkari'de çeşitli programlara katıldı.

Kandemir, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar,  İlçe Başkanı Zeki Derin ve partililer tarafından karşılanan Kandemir ile Kaya, parti binasında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra karayoluyla kent merkezine gelen heyet üyeleri, parti binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

"Kardeşliğimize kastettiler"

Kandemir, AK Parti çatısı altında bulunmaktan gurur duyduklarını söyledi.

7. Olağan Kongre sürecinde teşkilat mensuplarından safları sıkı tutmalarını istediklerini belirten Kandemir, bedeller ödediklerini, ama liderlerinin sağlam duruşuyla, milletin ferasetiyle, teşkilatlarının yürekliliğiyle bütün belaları def ettiklerini aktardı. 

Geçen yıl az sayıda ülkenin ayakta kalabileceği ekonomik sıkıntılarla karşılaşıldığını dile getiren Kandemir, "Bunları da geride bıraktık. Bir işgalle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz'da üzerimize geldiler. Ondan bir sene evvel çukurlar kazdılar, kardeşliğimize kastettiler. 5 senelik maziye baksak ekip olarak neler başardığımızı hep birlikte görürüz. Biz bir şeye inanıyoruz, insan gelir geçer. Biz geriye bizle ilgili değil ideallerimizle ilgili bir eser bırakmak için mücadele ederiz. Eğer ona katkı sunabilmişsek anlamlı buluruz hayatı. Şimdi ekibimiz de belki ismimiz hatırlanmayacak ama 'Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında hizalananlar' diyecekler, hayırla yad edecekler yüz sene sonra." ifadelerini kullandı. 

Çocuklara iyi bir gelecek ve dava bırakmak istediklerini vurgulayan Kandemir, şöyle konuştu:

"Yaptıkları her oyunu bozduk. Barış Pınarı Harekatı ile bu bölgede çizdikleri masaları üzerindeki haritaları çöpe fırlattı Genel Başkanımız. Kaşlarını çatan, parmak sallayan, kendilerine büyük dünyanın lideri ismini takanlara 'İşinize bakan arkadaş. Ben heyecanımı ve cesaretimi milletimden alıyorum' dedi Genel Başkanımız. Allah'a binlerce kez şükürler olsun o bütün sıkıntıları, dertleri, önümüze koyulan maliyetleri buruşturduk çöp kutusuna fırlattık. Bu coğrafyanın en büyük gücü umudu yeşertmesi, umudu taşıması. Onun için buna saldırıyorlar sürekli. Teslim olmayacağız. Nereden geldiğimizi unutmayacağız, hangi bedelleri ödediğimizi, neleri başardığımızı unutmayacağız." 

Genel Başkan Yardımcıları Kandemir ve Kaya ile beraberlerindeki heyet, daha sonra Gençlik Merkezi'nde sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

YORUMLAR