Reklam

EREĞLİ ERDEMİRSİZ, ERDEMİR DE EREĞLİSİZ OLMAZ!

EREĞLİ ERDEMİRSİZ, ERDEMİR DE EREĞLİSİZ OLMAZ!

EREĞLİ ERDEMİRSİZ, ERDEMİR DE EREĞLİSİZ OLMAZ!
03 Aralık 2019 - 20:48

OYAK Genel Müdürü Sn. Süleyman Savaş Erdem’in davetiyle, tüm Zonguldak Milletvekilleri, Ereğli sivil toplum örgütleri ve Ereğli’deki siyasi parti temsilcileri bir araya gelerek, OYAK Grubu iştiraki Erdemir ile Ereğli arasındaki sorunları, çözüm yollarını ve geleceği konuştuk.

Gecikmiş ama doğru bir adım atılmış ve son derece yararlı bir toplantı olmuştur. OYAK Grubu 416 bin üyesi ve iştirakleriyle tamamlayıcı emeklilik sisteminin Türkiye’deki en başarılı örneğidir. Yine OYAK Grubu, Türkiye ağır sanayisinin amiral gemisidir ve Erdemir de Oyak grubunun lokomotifidir. Toplantıya katılıp düşüncelerini ifade eden herkes, son derece özgürce yapıcı bir üslupla görüşlerini ifade ettiler. Erdemir ile Ereğli arasındaki sorunlar ve gelecek; kavgayla değil, konuşarak çözülebileceği net bir şekilde anlaşıldı.

Ereğlimizin ve Zonguldakımızın en önemli sorunu işsizliktir, istihdamdır, ekonomik krizdir. Bu anlamda OYAK Grubu ilimize çok daha fazla yatırım yapmalı ve çok daha fazla Zonguldaklı insanımızı istihdam etmeli, Ereğli ile ekonomik ilişkilerini çok daha fazla güçlendirmeli ve Ereğli’de çok daha fazla sosyal sorumluluk projelerine destek vermelidir. Ereğli ile Erdemir bir bütündür. Ereğli Erdemir’siz, Erdemir de Ereğli’siz olmaz. Bu anlamda,yapılan bu toplantı, umuyor ve diliyorum ki, Erdemir ( OYAK Grubu) ile Ereğli arasındaki yeni bir dönemin başlangıcı olur.

Bu toplantıyı düzenleyerek bizleri davet eden başta OYAK Grubu Genel Müdürü Sn. Süleyman Savaş Erdem ve Erdemir Genel Müdürü Sn. Salih Cem Oral’a, Oyak ailesine, toplantıya katılan tüm sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

YORUMLAR