Reklam

Ereğli Belediyespor 1 - 0 Kavaklıderespor

Ereğli Belediyespor 1 - 0 Kavaklıderespor

Ereğli Belediyespor 1 - 0 Kavaklıderespor
06 Kasım 2022 - 17:35

Bölgesel Amatör Lig 5’nci Grup’ta mücadele eden Zonguldak temsilcisi Ereğli Belediyespor saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Kavaklıderespor’u konuk etti.

Rakibine karşı özellikle ilk yarı oynadığı etkili futbolun karşılığını golle alamayan Ereğli Belediyespor ikinci yarı da ad etkili oynadı. Maçın 84’üncü dakikasında aradığı golü Mert Somay ile bulan eflatun-beyazlı ekip maçta 1-0 öne geçti. Gole kadar adeta ölüp ölüp dirilen Ereğli Belediyespor’a hayat getiren galibiyet Mert’ten geldi.

Maçta başka gol olmayınca Ereğli Belediyespor sahasında zirve yolunda kritik bir galibiyete imza attı. Eflatun-beyazlılar 10 puana 5’nci sıraya yükselirken rakip Kavaklıdere ise 5 puanla 10’ncu sırada kaldı.

Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ile birlikte takip etti.
Maç sonu futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Başkan Posbıyık ve yöneticiler futbolcuları alkışlayarak tebrik etti.

YORUMLAR