Reklam

Erdoğan'ın yaptıklarını anlatın

Erdoğan'ın yaptıklarını anlatın

Erdoğan'ın yaptıklarını anlatın
10 Şubat 2021 - 14:11

AK Parti'de bazı milletvekilleri ve siyasetçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye yaptığı icraatları kamuoyuna nedense anlatamıyor.

AK Parti'li siyasetçilerin 18 yıldır bu ülke için yaptıkları icraatları bu millete ne zaman anlatacaklarını doğrusu merak ediyorum.

Biliyorsunuz bu millet kimin ne olduğunu kimi nereye koyacağını kime değer verip kime vermeyeceğini çok iyi biliyor.

Parti içeresinde fitne fesat işlerini bırakın da artık sahaya inip anlatın bu millet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye neler kazandırdığını bilsin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 yılda her alanda yatırımlardan demokratik özgürlüklere dış politikadaki etkisine kadar bu ülkede söz verip de yapmadığı hiçbir yatırımın olmadığını anlatın.

İHALAR, SİHALAR, TANKLAR, HELİKOPTERLER UÇAK v.s.

Milli savunmadaki sanayiyi anlatın, Karadeniz'de doğal gaz  keşfini yerli otomobili anlatın,

18 yılda Türkiye’nin nereye geldiğini anlatın,

Maalesef Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın yaptığı bu icraatları kimse doğru dürüst kamuoyuna anlatamıyor.

AK Parti milletvekilleri nedense bu ülkeye yapılan hizmetleri bir türlü vatandaşlara anlatamıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan her gittiği yerde sadece bu ülkeye yaptıkları icraatları anlatıyor.

18 yılda bu ülke gerçekten çağ atladı.

Erdoğan’ın şu anki hedefi ekonomiyi düzeltmek,

Dünya bile pandemiden dolayı kriz yaşıyor.

Erdoğan bir yandan dış güçlerle uğraşıyor bir yandan da içerdeki vatan hainleri ile uğraşıyor.

Bu ülkeyi yönetmek gerçekten kolay değil.

2002 yılındaki krizi bu ülke yaşadı ve gördü. 2002 yılından sonra bu ülkede yapılan otobanları kimse inkâr edemez.

Teröre göz açtırmadı bugün Doğu ve Güneydoğu bölgesinde vatandaşlar rahat bir şekilde köylerinde yaşıyor.

O yüzden milletvekillerinin ve siyasetçilerin bu ülkeye yapılan                               hizmetleri tek tek anlatması gerekir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum