Reklam
Reklam
Reklam

DÜNYA ŞAMPİYONU’NDAN GMİS’E ZİYARET

DÜNYA ŞAMPİYONU’NDAN GMİS’E ZİYARET

DÜNYA ŞAMPİYONU’NDAN GMİS’E ZİYARET
16 Haziran 2026 - 16:18

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) tarafından 8-13 Haziran'da Brezilya'da gerçekleştirilen Dünya Üniversiteler Arası Combat Sporları Şampiyonası'nda 86 kiloda şampiyon olarak milli gurur yaşatan Alaplılı Güreşçi Alperen Atar, Babası İlker Atar, Dayısı İmdat Özdemir ve Alaplı Çatak Köyü Muhtarı Remzi Türkoğlu ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile görüştü.

Ziyarette GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Aysel Yaman Kocabaş ile Şube Teşkilat Sekreteri Serkan Keskin de hazır bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, daha önce de şampiyonluklar elde eden Milli Güreşçi Alperen Atar’ın Brezilya’da 86 kiloda Dünya Şampiyonu olmasından gurur duyduklarını belirterek başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum