Reklam

DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
23 Mart 2023 - 22:21

Rize’de hizmete açılan, Türkiye’nin en yeni Güreş Eğitim Merkezinde kampa giren, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreş Milli takım kampı başladı. 15 gün sürecek olan kapta onlarca milli güreşçi katılıyor.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Rize Güreş Eğitim Merkezi Kazım Ayaz yerleşkesinde kamp yapan milli sporcu KAYAALP ve Antrenörü DONAT’tı, Güneysu Spor Lisesi öğrencilerine tecrübelerini aktardıkları kariyer günü programına davet etti. Öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Kayaalp ve Antrenörü Donat konferans sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Milli Güreşçimiz Rıza KAYAALP ve Antrenörü Şaban DONAT Güneysu Spor Lisesine konuk olmaktan çok mutlu olduklarını ve Rize’yi ve Rizelileri çok sevdiklerini ifade ettiler.

Öğrencilerimizle buluşan ve spor hayatındaki deneyimlerini anlatarak verimli bir söyleşi gerçekleştiren Milli Güreşçimize Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN tarafından günün anısında hediye takdiminde bulunuldu.

Müdürümüz Engin EMEN, öğrencilerimizin başarılı bir sporcu ile tanışması ve kendisinden edindikleri bilgilerin çok kıymetli olduğunu dile getirirken bu imkânı onlara sağladığı için Milli Güreşçimiz Rıza KAYAALP ve Antrenörü Şaban DONAT teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.