Reklam

DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNE BELEDİYE DAMGASI

DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNE BELEDİYE DAMGASI

DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNE BELEDİYE DAMGASI
10 Ağustos 2022 - 16:08

Her yılın Ağustos ayının birinci gününün Dünya Düzce Günü olarak ilanedilmesinin ardından Anıtpark meydanında başlayan etkinliklerde Belediyebirimleri açtıkları stantlarla Düzcelilere hizmet verdi. Birimlerdeüretilen ürünler vatandaşlara tanıtıldı.
Düzce Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren müdürlükler,açtıkları stantlarla el emeği ürünleri satışa sundu. Kültür İşleriMüdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulübü, Anıtpark alanınagelen çocuklara ücretsiz yüz boyaması yetişkinlere geçici dövme yaparkenyiyecek ve içecek satışı da gerçekleştirdi.
BELMEK DE ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİDüzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) daha önce olduğu buetkinliklerde yerini alarak ürünlerini hem tanıtıp hem de satışaçıkardı. Yıl boyunca onlarca kursiyerin eğitim aldıkları alanla ilgiliyaptıkları ürünler, açılan stantlarda sergilendi.
KAZANÇ YARDIM İŞLERİNDE KULLANILACAKDüzce Belediyesinin diğer bir Müdürlüğü olan Sosyal Yardım İşleri dekendi yaptıkları el emeği hediyelik eşyalar ve unlu mamullerin satışınıyaparken elde edecekleri kazancı yardım işlerinde kullanacaklar.
KENT KONSEYİDüzce Belediyesi Kent Konseyi de Dünya Düzce Günleri etkinliklerindeaktif rol alarak özellikle kadın ve gençlerin stantlarda satışyapmalarına olanak sağladı. Gençlik Meclisi, alana gelen gençlere hemkendi çalışmalarını anlattı hem de gönüllü olarak çalışmalarakatılmalarına davet etti. Öte yandan ilçe belediyeleri, devlet kurumu veSTK’da el emeği göz nuru ürünleri sergileyerek Düzce’de yapılançalışmaları daha geniş kitlelere anlatmaya gayret gösterdi.Anıtpark Meydanında 8 gün boyunca gerçekleştirilen Dünya Düzce Günlerietkinliklerinde; hem vatandaş hem esnaf hem de kurumlar memnuniyetleriniher fırsatta dile getirdi.

YORUMLAR