Reklam

“Devletimizin aldığı kararlara ve uyarılara uyalım”

“Devletimizin aldığı kararlara ve uyarılara uyalım”

“Devletimizin aldığı kararlara ve uyarılara uyalım”
29 Mart 2020 - 17:19

Koronavirüs salgını tehdidine karşı şehir merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “Koronavirüs hepimiz için ciddi bir tehdit. Devletimizin aldığı kararlara ve uyarılara harfiyen uyalım. Büyükşehir olarak tam kadro sahadayız. Kimseyi mağdur etmeyecek şekilde tedbirlerimizi alıyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Koronavirüs salgını tehdidine karşı şehir merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan kriz masasını ziyaret eden Başkan Yüce, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken alınan önlem ve tedbirleri ise yerinde inceledi. Başkan Yüce sosyal mesafe kuralına uyarak Uzunçarşı’da esnafları ziyaret etti. Vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda ikazlar yapan Başkan Yüce, devletimizin aldığı kararlara ve uyarılara uymaları konusunda telkinde bulundu. Başkan Yüce şehrin muhtelif noktalarını yerleştirilen dezenfekte otomatlarını da kullanmayı ihmal etmedi.

Kimseyi mağdur etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz
İncelemeleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Koronavirüs hepimiz için ciddi bir tehdit. Kişisel temizliğimize ve sosyal mesafemize dikkat edelim. Devletimizin aldığı kararlara ve uyarılara harfiyen uyalım. Milletimizin her bir ferdi devletinin tüm imkanlarıyla yanında olduğunu bilmektedir. Unutmayalım ki devletimiz hiç kimsenin aç kalmasına da açıkta kalmasına da mağduriyetine de izin vermez. Bizler de Büyükşehir olarak tam kadro sahadayız. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte görevimizin başındayız. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Kimseyi mağdur etmeyecek şekilde tedbirlerimizi alıyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Caddelerimize dezenfektan otomatları koyduk.  Ortak kullanım alanlarımızı yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızı Koronavirüse karşı bilgilendiriyoruz. Hemşerilerimden kurallara uymalarını ve evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum.  Mümkün olduğu ölçüde evde kalalım” dedi.

YORUMLAR