Reklam

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç kutlama ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç kutlama ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç kutlama ziyaretinde bulundu.
15 Mart 2019 - 21:24

Oruç, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli belediye Başkan Adayı Erol Şahin, partinin belediye meclis üyesi adayları, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Ereğli’nin kalbinin Türk Metal ile attığını” söyledi.

Türk Metal’in, ilçenin en büyük sevil toplum kuruluş olduğunu belirten Başdanışman Oruç, şöyle dedi:

“Ereğli’nin kalbi Türk Metal’le atıyor. Buranın en büyük sivil toplum kuruluşusunuz. Anlaşmayla sonuçlanan sözleşmeden dolayı ziyaret ederek tebrik etmek istedik. Ereğli üretimin, sanayinin, emeğin, alın terinin kenti. Siz de burada siz de burada vakur ve güzel bir şekilde süreci yürütüyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız da, üretimi ve işçisi ile burayı yakından izliyor. Erdemir buradaki çalışma hayatının gerçekten de en büyük garantisi. Dolayısıyla buranın istihdam anlamında daha da ileriye gitmesi için, şirkette işçinin hakkını Türk Metal olarak çok güzel savundunuz.  Bu vesileyle em tanışma, hem tebrik etmek, hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın ilçemize ziyaretiyle ilgili sizi davet etmek istedim.”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de, gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinden dolayı başta Sayın Genel Başkan Pevrul Kavlak Olmak üzere, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Başkanı Metin Ercan ile emeği geçenleri kutladığını bildirdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum