Reklam

Cumhur İttifakı Ferizli’de sandıkları patlatacak

Cumhur İttifakı seçimlere saatler kala Ferizli’de gövde gösterisi yaptı. Mitingde konuşan Ferizli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “31 Martta Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatalım. Yaparsa AK Parti yapar, hizmete devam diyelim” dedi.

Cumhur İttifakı Ferizli’de sandıkları patlatacak

Cumhur İttifakı seçimlere saatler kala Ferizli’de gövde gösterisi yaptı. Mitingde konuşan Ferizli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “31 Martta Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatalım. Yaparsa AK Parti yapar, hizmete devam diyelim” dedi.

Cumhur İttifakı Ferizli’de sandıkları patlatacak
30 Mart 2024 - 12:58

BÜYÜK COŞKU

Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, yoğun katılımla gerçekleşen Büyük Ferizli Mitinginde adeta gövde gösterisi yaptı. Meydanlara sığmayan kalabalıkla 31 Mart zaferinin ayak seslerini yüksek sesle duyuran Cumhur İttifakı, birlik ve beraberliğini herkese gösterdi. Mitinge MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Ferizli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ve yönetimi, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve yönetimi, önceki dönem belediye başkanları ve meclis üyeleri, meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı.

31 MART ZAFERİ

Mitingde konuşan MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, “Seçim zaferine emin adımlarla ilerliyoruz. Buradaki tablo çok net bir şekilde Cumhur İttifakı diyor. 31 Mart'ta Ferizli tarihinin en yüksek oyu ile Cumhur İttifakına en büyük desteği verecek” dedi. AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ise, “

Bizleri her zaman dimdik ayakta tutan, başımız dik alnımız ak bir şekilde sokakta gezmemize, siyaset yapmamıza sebep olan çok değerli büyüğümüz, ustamız, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanımıza siper olan, yoldaş olan, sırdaş olan milletinin, vatanının, bayrağının, yanında duran bilge doktor Sn. Devlet Bahçeli'ye selamlarımı iletiyorum. 31 Mart gecesi bu meydan taşacak, Sakarya'da meydan taşacak. Bizim liderlerimiz yanımızda olduğu sürece biz zaferle ayrılacağız. Rabbim bizleri muvaffak eylesin” diye konuştu.

SANDIKLARI PATLATALIM

Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu ise, “Bu meydanda bizleri bağrınıza bastınız. Allah birliğimizi, birlikteliğimizi, dava şuuru ve millet bekası ile kenetlenmiş duruşumuzu daim eylesin. İnşallah bu gönül birlikteliğimizi, kutlu mücadeleyi pazar günü sandıklardan, sizlerden gelecek olan destekle taçlandırmak istiyoruz. Sizlerden söz istiyorum. 31 Martta Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatalım. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye sevdalısı Dr. Devlet Bahçeli'ye sahip çıkalım. Yaparsa AK Parti yapar, hizmete devam diyelim. Sizlerde bu aşk oldukça sizlere hizmet getirmek için Ferhat misali dağları delip geçmek bizlerin kaderi ve nasibi olacak inşallah” dedi.

İSMAİL BAŞKAN’I REKOR OYLA SEÇTİRECEĞİZ

KEFEK Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, ise “İsmail Başkanla biz 5 yıl çalıştık. Gecesini, gündüzüne kattı. Elindeki imkanlarla Ferizli'ye her türlü hizmeti getirdi. Çıraklık döneminden, şimdi inşallah kalfalık dönemine geçiş yapacak. İsmail Başkanımızı rekor oyla seçtireceğiz. Ferizlİ'de bu tablo bunu gösteriyor” diye konuştu.

FERİZLİ’İNİN HER NOKTASINA ULAŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’da hizmetimizde sınır tanımadan, Ferizli'nin her noktasına ulaşmaya çalışacaklarını ifade ederek, “Çiftçimizin de yanında olacağız, çalışanımızın da yanında olacağız. Kimsesizlerin kimi olmaya devam edeceğiz. Ferizli'miz inşallah önümüzdeki 5 yılda şehrimizin en güzel ilçelerinden biri yapmaya söz verdik. Pazar akşamı

hep beraber inşallah Demokrasi Meydanında 16 ilçemizi ve Büyükşehirimizi en yüksek oyla kazanan Cumhur İttifakını neferleri olarak sizlerle beraber kutlayacağız” şeklinde konuştu.

SAKARYA CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEK

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Bu meydanı doldurarak Cumhur İttifakına verdiğiniz destekten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Son virajdayız. İnşallah pazar günü hep beraber sandıklara gideceğiz. Pazar günü sandıklara gidip 16 ilçemiz ve Büyükşehir'imiz ile birlikte Sakarya'mız Cumhur ittifakına en büyük desteği verecek” dedi.

HEDEF 17-0

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ise şunları söyledi: “Süreç geldi. Artık finale gidiyoruz. Kıymetli Ferizlililer. Çok şanslısınız. İsmail başkanımızın arkasında sizin yetki verdiğiniz 6 tane Milletvekili, Kuzey evladı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar var. Cumhur İttifakının teşkilatları var. Recep Tayyip Erdoğan ve Dr. Devlet Bahçeli var. Hepimiz biliyoruz ki 17-0 olacak. Sizin desteğiniz ile bu ekibe ihtiyaç var. Seçim ile ilgili kaygımız yok. Ama gönül ister ki Sakarya'da en yüksek oyla gidelim. Mecliste gururla, Sakarya bu diyelim. 31 Martta sandığa gidelim. Sandığa sahip çıkıp, sandıkları patlatalım.”

FERİZLİ'NİN GELECEĞİ ÇOK PARLAK

Son olarak kürsüye gelen MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül,

“Bu meydanı dolduran herkes Cumhur İttifakı'na inanmış, Ferizli'de inşallah yeni dönemde Cumhur İttifakı'na İsmail Başkana samimi destek vermek için kararlılığını duruşunu göstermek için gelmiş olduğunuzu görüyorum. Bu ekip birlik ve beraberliğini muhafaza ettiği sürece Ferizli abad olur. Ferizli'nin geleceği çok parlak. Siz desteğinizi verin, 31 Martta 1 Nisan'dan sonra hizmeti görün. Güç verin, bizler gerçekleştirelim” dedi.

YORUMLAR