Reklam

“Çocuk Oyun Parkları Bakımdan Geçiyor”

“Çocuk Oyun Parkları Bakımdan Geçiyor”

“Çocuk Oyun Parkları Bakımdan Geçiyor”
22 Haziran 2019 - 21:14

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerince 32 Evler alanında ki çocuk oyun parkında bakım ve onarım çalışmaları başladı. Karasu Belediyesi, parklarda yürüttüğü çalışmalarla çocukların daha keyifli ve rahat vakit geçirecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan çevre düzenleme çalışmalarına devam ederken bir taraftan da parklardaki bakım onarım çalışmalarına da hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan açıklamada, ilçe genelindeki parklarda eskiyen, yıpranan, kırılan çocuk oyun gruplarını onarma ve yenileme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, parkların modern bir ilçenin en önemli göstergesi olduğuna dikkat çekti. Başkan Sarı; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce parklarımızda bakım, onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. 32 Evler alanındaki çocuk parklarımızda oyun gruplarından deforme olanların bakımını ve onarımını gerçekleştirdik. İlçemiz genelindeki parklarımızda da bu tür bakıma ve onarım ihtiyacı olan grupları yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenebileceği ve ailelerinin de güzel vakit geçirebileceği alanları, sağlıklı bir şekilde düzenleyerek hizmete sunmayı planlıyoruz. Parklarımız, modern bir Karasu inşa etme yolunda atacağımız adımlarda öncelik sıramız içerisinde yer alıyor. Ekiplerimiz gerçekleştirdikleri bakım, onarım ve temizlik çalışmaları ile parklarımızı güzel ve güvenli hale getiriyor. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

YORUMLAR