Reklam

Çelik'ten, 'Su bulandırılmasın' sözlerine sert çıkış

Çelik'ten, 'Su bulandırılmasın' sözlerine sert çıkış

Çelik'ten, 'Su bulandırılmasın' sözlerine sert çıkış
28 Mayıs 2023 - 19:33

Birlik Haber Ajansı, (BHA)- AK Parti Sözcüsü Çelik, “Balkon konuşması yapılmasın, su bulandırılmasın diye bir konuşma yapıyor. Faik Bey’in bilmesi gereken, bütün bu süreçte suyu bulandıran yegane açıklama 14 Mayıs gecesi, CHP Genel Merkezi’nde iki belediye başkanı tarafından yapılmıştır. Bütün resmi verileri aşağılayarak, millet iradesine saygısızca bir tavır ortaya koydular” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

CHP Sözcüsü Öztrak’ı eleştiren Çelik, “Bir kere daha kendi ellerindeki verileri, tüm Türkiye’nin verisi gibi sunmaya çalışarak diğer ortaya koyulan verileri bulandırma çalışması içerisine giriştiklerini görüyoruz. Balkon konuşması yapılmasın, su bulandırılmasın diye bir konuşma yapıyor. Faik Bey’in bilmesi gereken, bütün bu süreçte suyu bulandıran yegane açıklama 14 Mayıs gecesi, CHP Genel Merkezi’nde iki belediye başkanı tarafından yapılmıştır. Bütün resmi verileri aşağılayarak, millet iradesine saygısızca bir tavır ortaya koydular” dedi.

"Ders aldıklarını gösteriyorlar"

Hiç kimse alelacele balkon konuşması yapılmasın sözlerini eleştiren Çelik, “Biz balkon konuşmasını milletin iradesi tecelli ettikten sonra yaparız. Geçen sefer suyu bulandıran iki belediye başkanının konuşma yapmaması bir ders aldıklarını da gösteriyor. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun. Güvenle oylarımızı kullandık. Milli irade tecelli etmeye başladı. Son oy açıklanana kadar biz oyumuzu açıklamayan bir siyasi iradeye sahibiz. Suyu bulandırmak Cumhurbaşkanımıza da, Cumhur İttifakı’na da yazılamaz” sözlerini kullandı.