Reklam

ÇAYKUR’DAN, DOĞU, GÜNEYDOĞU VE AKDENİZ İLLERİNE MEZOPOTOMYA ÇAYI

ÇAYKUR’DAN, DOĞU, GÜNEYDOĞU VE AKDENİZ İLLERİNE MEZOPOTOMYA ÇAYI

ÇAYKUR’DAN, DOĞU, GÜNEYDOĞU VE AKDENİZ İLLERİNE MEZOPOTOMYA ÇAYI
14 Şubat 2020 - 11:11

   
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesindeki, Ağrı, Muş, Van, Elazığ, Bitlis, Tunceli, Bingöl, Malatya ve Hakkari illeri, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki, Adıyaman, Şirnak, Siirt, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Gaziantep illeri ve Akdeniz Bölgesindeki, Hatay, Adana ve Mersin illerindeki tüketicilerin damak zevkine hitap eden ve Türkiye genelinde de satışı yapılacak olan özel Mezopotamya çayını üretti.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Üyesi Yusuf Ziya ALİM, ”Teşekkülümüzde tüketicilerimizin damak zevkine hitap edecek olan yeni ürünleri üretmeye devam ediyoruz. Her geçen gün artık dünya markası olan, marka imajımızı güçlendirecek, pazar payımızın genişlemesine katkı sağlayacak, özellikle, Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerindeki onlarca ilde yaşayan tüketicilerimiz damak tadına uygun olan, öncelikli olarak bu bölgelerimizdeki şehirler başta olmak üzere, yurt içi pazarında ve gerek duyulması halinde yurt dışı pazarlarında satışına başladığımız 400 gr. Mezopotamya çayımızın satışının yapılacağı, illerin tarihi ve kültürel fotoğrafların yer aldığı çay paketleriyle bu şehirlerin kültür ver turizmine de katkı sağlamış olacağız.” dedi.  
Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, “Tarihi Mezopotamya Fırat ve Dicle nehirleri arasında kalan güzel bir bölgemizdir. Günümüzde Irak, Suriye, ülkemizin Güneydoğu Anadolu Bölgesi, İran topraklarının bir kısmı Mezopotamya olarak ifade edilir. Bilindiği gibi Mezopotamya tarih boyu birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. O nedenle önemli bir bölgemiz olan bu tarihi illerde yaşayan vatandaşlarımızın damak zevkine yeni bir ürünle hitap etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ”dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı- Rize

Resim önizlemesi

YORUMLAR