Reklam

ÇAYKUR Çay Satış Mağazaları'nın Yedincisi Ankara’da Açıldı

ÇAYKUR Çay Satış Mağazaları'nın Yedincisi Ankara’da Açıldı

ÇAYKUR Çay Satış Mağazaları'nın Yedincisi Ankara’da Açıldı
29 Nisan 2021 - 18:38

ÇAYKUR; ilkini Rize’de açtığı Çay Satış Mağazaları'nın yedincisini Başkent Ankara’da açtı.
ÇAYKUR, Ankara'ya özel elek altı çayını Birinci TBMM Binası paketiyle 'Başkent Çayı' olarak satışa sundu.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim tarafından kuru çay satışlarının artırılması, tüketicilerin tüm ÇAYKUR çaylarını bir arada bulabilmesi ve ÇAYKUR ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi amacıyla "81 İlde 81 Satış Mağazası" projesi kapsamında yedinci çay satış mağazası Ankara’da açıldı. Tarım Bakanlığı hinterlandında Eskişehir Yolu Üzeri Tarım Kredi Kooperati yanında hizmete açılan Çay Satış Mağazası’nın resmi açılışı ilerleyen günlerde Tarım ve Oman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, tüketicilerin ve çay tiryakilerinin tüm Çaykur ürünlerine tek çatı altında ulaşabilmesi, Çaykur'un mevcut ve yeni çıkan ürünlerini bir arada görüp kendi damak tadına ve bütçesine uygun olan ürünü alması ve ürün zenginliğini gösterebilmek amacıyla ilkini Rize’de açtıkları çay satış mağazalarının yedincisini Başkent Ankara’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, hedeflerinin 81 ilde 81 satış mağazası olduğunu kaydetti.

Rize’de Genel Müdürlük binasının hemen önü ile Cumhuriyet Çay Fabrikası yanında, Giresun Tirebolu’da, Artvin Kemalpaşa’da, Erzurum Yakutiye’de ve son olarak İstanbul Sarıyer’de çay satış mağazalarını açtıklarını ve her mağazaya özel, o bölgeye ait bir sembolü taşıyan ve sadece o mağazada satılmak üzere elek altı özel çaydan bir çeşit yaptıklarını belirtti.

Erzurum'dakine Palandöken Çifte Minare sembolleri içeren paketiyle 'Palandöken çayı' ismini, İstanbul'dakine İstanbul'la özdeşleşen ve İstanbul için en özel olabilecek 'Ayasofya çayı' ismini verdiklerini ifade eden Genel Müdür Alim, Ankara için ise ‘Başkent’ çayını tüketicilerin damak tadına sunduklarını ve Başkent Çayı paketinin üzerinde 1. Meclis binasının (İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi binası) yer aldığını kaydetti.

Alim, yeni çay satış mağazası açma çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

Açılışta, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu da yer alırken, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Hançeroğlu ile Sultan Murat Karadağ da mağazayı ziyaret ederek Genel Müdür Alim’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR