Reklam

Çayeli,İkizdere ve İyidere Belediye Başkan adayları çalışmalarına başladı

Çayeli,İkizdere ve İyidere Belediye Başkan adayları çalışmalarına başladı

Çayeli,İkizdere ve İyidere Belediye Başkan adayları çalışmalarına başladı
26 Ocak 2024 - 13:52

Cumhur İttifakı Partilerinden MHP Rize İl Başkanı İhsan ALKAN, Deniz Caddesi Piyano Pastanesinde düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantısında, “ Kıymetli basın mensubu arkadaşalar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Ankara programlarımız nedeniyle ilimizde yoktum. O nedenle 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününüzü tebrik etmek ve Rizenin, Çayeli, İkizdere ve İyidere ilçelerinde, Milliyetçi Hareket Partimizin kesinleşen Belediye Başkan adaylarımızla, MHP İl Yönetimi Teşkilatımla, Yerel seçimlerden Sorumlu Başkanımız, MHP Gençlik Kollarımız ve bir kısım ilçe başkanlarımızla sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Davetimize iştirak etmenizden dolayı, şahsım, yönetimim, Belediye Başkanlarım ve Rize Teşkilatımız olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. “ dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

MHP Rize İl Başkanı İhsan ALKAN; “Genel Başkanımız sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleri ve MHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sn. Salih Durmaz’ın açıklamasıyla, Çayeli Belediye Başkanımız sn. İsmail Hakkı Çiftçi ve İkizdere Belediye Başkanımız sn. Hakan Karagöz ve de geçen seçimlerde İyidere İlçesi Belediye Başkan Adayımız olan sn. Osman Mete, MHP Belediye Başkan adaylarımız olarak çalışmalarına başlamışlardır. Öncelikle değerli Rize kamuoyunun bilgisine sunuyorum, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, Rize ilimiz genelinde Cumhur İttifakımıza zarar verecek hiç bir çalışmaya asla müsaade etmeyiz. İlçelerinde 5 yıldır görev yapan ve yeniden partimizin adayı olan, MHP Çayeli ve MHP İkizdere Belediye Başkanlarımız, ülkemizde de iki yılı aşkın süren kovid salgını ve beraberinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan bir kısım olumsuz ekonomik gelişmeler ve devamında 9 önemli ilinde yaşanan büyük deprem felaketi, sınırlarımı da devam eden savaşlara rağmen, partimizin mevcut iki belediye başkanımız ilçelerinde önemli hizmetler vermiş. O nedenle bu belediyelerimizin devam etmesi ve bu iki belediyemize, yeni bir ilçeyi katmak istiyoruz. Bu ilçe İyidere’de ilçesidir. İyidere Belediye Başkan adayımız sn. Osman Mete geçen seçimlerde yüksek bri oy potansiyeline sahip olmuştur. Bu seçimde de başarılı olup seçimi inşallah kazanacaktır. Sizlerin de yakından tanıdığı mevcut belediye başkanlarımız oldukça çalışkan, ilçelerinde üretken, ilçelerinin daha da gelişmesi, refahı, kalkınması, ilçe halkıyla iç içe, yüksek ahlaka sahip şahsiyetlerdir. 31 Mart’a kadar, tüm teşkilatlarımızla, gerek belediye Başkan adaylarımız, gerek il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarımızla fikirlerimizi, önemli projelerimizi, tüm halkımızı sevgiyle, ayrıştırmadan kucaklayacağımız bir seçim yarışı içinde olacağız. Bu zamana kadar hiçbir siyası kamplaşmaya izin veremedik, bundan böyle de vermeyiz. Çayeli ve İkizdere Belediye Başkanlarımızın 5 yıllık performans karneleri başarılarla doludur. Başkanlarımızın bu başarılarını, 31 Mart’ta kazanarak daha da artıracaklarına halkımız inanmaya devam etsin. “dedi.

Basın toplantısında, tekrardan MHP Çayeli Belediye Başkanı ve adayı olan İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere Belediye Başkanı ve adayı Hakan Karagöz, birinci dönem Belediye Başkanlıklarında yapmış oldukları hizmetlerle ilgili özet bilgiler verdiler. Toplantının sonunda, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve Belediye Başkan adayları gazetecilerin sorularını cevaplandırdılar.

YORUMLAR