Reklam

BÜYÜKŞEHİR’DEN MEMURLARINA ‘SOSYAL DENGE’ ZAMMI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, memurların yararlandığı Sosyal Denge Sözleşmesi’ne % 100 zam yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MEMURLARINA ‘SOSYAL DENGE’ ZAMMI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, memurların yararlandığı Sosyal Denge Sözleşmesi’ne % 100 zam yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MEMURLARINA ‘SOSYAL DENGE’ ZAMMI
15 Ocak 2020 - 20:28

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin ile bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, memurların Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ bünyesinde görev yapan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi’nde tavan rakam olan
% 100’lük orana imza atarak, her zaman çalışanın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

BİZ BİR AİLEYİZ
İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu "İşçi memur ayrımı yapmadan her zaman çalışanlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bir süre önce işçilerimiz için de onları mutlu edecek bir sözleşme imzalamıştık. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ bünyesinde hizmet veren memurlarımızın Sosyal Denge Sözleşmesi için beklentileri karşılayan bir orana imza attık. Sosyal haklar konusunda imkanlar ölçüsünde çalışanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sözleşmemizin memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Her fırsatta dile getirdiğim gibi çalışma arkadaşlarımızı kendi ailemiz gibi görüyoruz ve onların mutlu olduğu bir ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Onlar mutluysa biz de mutluyuz" ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ise, "Sayın Başkanımıza imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesi nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ bünyesinde hizmet veren memurlar adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Murat Zorluoğlu Başkanımız her zaman memurların yanında olduğunu bugün atılan imzalarla göstermiş oldu. Bundan sonra daha gayretli olmak görevimizdir. İşimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Trabzon'a hizmet için alın terimizi sonuna kadar ortaya koymalıyız. Sosyal Denge Sözleşmesi’nin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR