Reklam

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI
29 Mayıs 2019 - 10:42

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, il genelindeki mahalle yollarında bakım onarım çalışmalarını, program dâhilinde titizlikle sürdürdüklerini ifade etti.

Trabzon’da her gün farklı noktalarda yol çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Zorluoğlu, “Halkımızın taleplerine en güzel şekilde cevap verebilmek için seferberlik halinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Büyükşehir belediyesi olarak Trabzon’un 18 ilçesindeki çalışmalarına da özel ihtimam gösterdiklerini dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Stabilize yolların düzenlenmesi, istinat duvarları, menfez ve kanavaldan oluşan sanat yapılarının inşası çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz, kısa süre sonra daha da hızlandıracağız. Öte yandan betonlama çalışmalarımıza da başlayacağız. Trabzon’umuz ülkemizin en uzun yol ağına, bir o kadar da zor arazi şartlarına sahip şehirlerinden biridir. Mahalle yollarımızı daha iyi şartlara getirmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR