Reklam

Büyükşehir Belediyesi’nden Geyve Kızılkaya’ya güçlü altyapı dokunuşu

Büyükşehir Belediyesi’nden Geyve Kızılkaya’ya güçlü altyapı dokunuşu

Büyükşehir Belediyesi’nden Geyve Kızılkaya’ya güçlü altyapı dokunuşu
19 Kasım 2022 - 18:20

Büyükşehir Belediyesi, Geyve Kızılkaya Mahallesi’ne içme suyu sağlayan 4 bin metrelik hattı ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle sağlam altyapı çalışmaları ile yeniliyor. Revize çalışmaları devam eden yeni hat sayesinde bölgede kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Geyve Kızılkaya Mahallesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle arıza oluşturan içme suyu hattını güçlü altyapı ile revize ediyor. 4 bin metre uzunluğa sahip yeni içme suyu hattının çalışmaları tamamlandığında Kızılkaya Mahallesi sakinleri kaliteli içme suyuna uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde ulaşacak. Proje kapsamında aynı zamanda bölgenin kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek.

Bölgenin sorunları yenilenen hat ile çözüme kavuşacak
Çalışmalarla alakalı kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Sakarya’nın her noktasına güçlü ve sorunsuz altyapı ağımızı ulaştırıyoruz. Kızılkaya Mahallesi’nde yaşanan kesinti ve kayıp-kaçak sorunlarını da yeni içme suyu hattı ile çözüme kavuşturacağız. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği 4 bin metrelik hattı en kısa zamanda bölge halkının hizmetine sunacağız” ifadeleri kullanıldı.
 

YORUMLAR