Reklam

Büyük organizasyon 15 Kasım'da…

Büyük organizasyon 15 Kasım'da…

Büyük organizasyon 15 Kasım'da…
25 Eylül 2019 - 15:09

Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 23. Yılında Almanya Armani Palace’de büyük bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz senelerde de bu tür başarılı çalışmalara imza atarak taktir toplayan Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği 15 Kasım’da yine ses getirecek bir geleneksel inter kültürel etkinlikte eğitime katkı, dayanışma gecesinde örnek bir çalışmaya daha imzasını atacak.
Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Batı Karadeniz ve Zonguldak İl temsilcisi ve aynı zamanda Özel Can Diyaliz Merkezleri yöneticisi Dr. Bünyamin Altundal, Almanya’da 15 Kasım’da yapılacak olan gece ile ilgili olarak ziyaretlerde bulunuyor. Altundal, Karaelmas Gazeteciler Derneği KGD Başkanı Mustafa Emen’i de dernek binasında ziyaret ederek kendisine davetiye takdim etti ve etkinliğe davet etti.
KGD Başkanı Emen, bu nazik davetten dolayı Dr. Bünyamin Altundal’a teşekkür ederek bu güzel etkinlikte yine Zonguldak’ın sesini duyurmaya yönelik birlik be beraberlik gecesinde aranızda olmaya çalışacağını ifade ederek başarılar diledi.
 

YORUMLAR