Reklam

Birlikte Güzel Projelere İmza Atacağız

Birlikte Güzel Projelere İmza Atacağız

Birlikte Güzel Projelere İmza Atacağız
16 Kasım 2022 - 17:32

Sakarya Ticaret Borsası seçimlerin ardından Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Ulvi Özerdem, Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Apek Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal ve Yönetim Kurulu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu, Sakarya, Söğüt Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ve yönetimi Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna bir dizi ziyarette bulundular.
Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Ulvi Özerdem Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’na seçilen Mustafa Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, yeni dönemin hayırlara vesile olması dilenirken, tarım ve hayvancılık hakkında istişarelerde bulunuldu.
Mustafa Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ; “İlimizin kalkınması ve markalaşması adına kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her konuda fikir alışverişinde bulunmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.
Mesleki eğitimi önemsiyoruz.
Sakarya’da nitelikli istihdamın sağlanmasına yönelik işbirliği faaliyetleri ve projelerin konuşulduğu ziyarette Sakarya İl Milli Eğitimi Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı. “Şehrin ve iş dünyasının gelecekte ihtiyacı olacak niteliklerin yetişmesinde işbirliği ve istişareyi koparmadan çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve yeni yönetimi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.” dedi.
Başkan Mustafa Genç “Şehrimizin mesleki eğitim ve nitelikli istihdama olan ihtiyacını biliyoruz, bu konuda müdürlüğümüz ile işbirliği yapma planlarımız bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimiz güçlenerek devam edecektir.” Dedi.
Ortak projelere imza attık
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "Değerli başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Erenler Belediyesi olarak bugüne kadar Ticaret Borsamızla çok uyumlu bir şekilde çalıştık, ortak projelere imza attık. Bundan sonra da birlikte güzel projelere imza atacağız.” dedi.
Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç “İki kurum arasındaki ilişkiler daha da güçlenerek devam edecek. Başkanımızın desteğini her zaman yanımızda hissedecek olmamız bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir.
Sakarya Ticaret Borsası olarak tarımda sürdürülebilirliğin artmasına yönelik projeler tüm kurumlarla ortak hedeflerimizdendir.” Dedi.
Ortak amaç Sakarya’ya hizmet
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ Sakarya’nın oda ve borsaları ile ciddi bir lobi gücü oluşturacağına inandığını dile getirerek “Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Yönetimini tebrik ediyorum. Başarılı bir dönem geçireceklerine olan inancımız tamdır. Hepimizin bu görevlere talip olmasındaki ortak amaç Sakarya’ya hizmettir. Hep birlikte Sakarya’nın gücünü birliğini göstermeliyiz.” Dedi.
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ise;“ Başkan Altuğ ve yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışma ve projelerde yer almaktan, birlikte üretip hizmet etmekten memnuniyet duyacağız. Bu toprağın insanları olarak Sakarya ‘nın hak ettiği konuma gelmesi için çalışmak en önemli misyonumuzdur. Birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal ve yönetiminin bölgesel sorunların da konuşulduğu ziyaretinde tarımsal faaliyetler, sorunlar ve neler yapılabileceği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Karasakal :“Mustafa Genç ve yönetimini gönülden tebrik ediyorum, başarıları daim olsun.” dedi.
Söğüt Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri,
Mustafa Genç ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Organize Sanayi bölgesi ile ilgili sorun ve çözüm önerileri ele alındı. Ziyarette Söğütlü Organize Sanayi Bölge Başkanlığı ile Sakarya Ticaret Borsası birlikteliğinin sağlanmasının önemi vurgulandı.
 

YORUMLAR