Reklam

Belediye Bayramlaşma Köyiçi’nde Yapıldı

Belediye Bayramlaşma Köyiçi’nde Yapıldı

Belediye Bayramlaşma Köyiçi’nde Yapıldı
06 Haziran 2019 - 15:39

UNESCO Mirası Safranbolu’da Ramazan Bayramı coşku ile kutlanıyor.

Geleneksel olarak düzenlenen Tarihi Çarşı Asmaaltı Bayramlaşmasının ardından Safranbolu Belediyesi tarafından ilçenin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Köyiçi’nde de bir tören düzenlendi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ev sahipliğinde Köyiçi Muhtarlığının önünde gerçekleşen törene Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, CHP İL Başkanı Abdullah Çakır, CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Ahmet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada vatandaşlarla bayramlaşan ve uzun süre sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı konuşmada; “ Bu benim Belediye Başkanı olarak ilk bayramım. Bu ilk bayramda geleneksel Asmaaltı bayramlaşmasının yanında bir de Köyiçi’nde de bayramlaşma yapalım istedik. Bu bölgede oturan vatandaşlarımız kendilerini haklı olarak ikinci plana düşmüş hissettiklerini ifade ettiler. Bizde bu bir ilk olsun ve bundan sonra bunu da geleneksel hale getirelim. Her bayram Asmaaltı’ndan sonra Köyiçi’nde de bayramlaşma yapalım istiyoruz. Bu bayramınızı bir kez daha kutluyorum. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte, ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy ise; “ Bayramlar barış, kardeşlik demektir. Birlikte yaşamanın şekli demektir. Biz 82 milyonun birlikte yaşayacağı bir Türkiye istiyoruz. Birbirimizi ötekileştirilmediği, kardeşçe herkesin kucaklaşacağı bayramlar diliyoruz. Bunu inşallah Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse hanımefendinin önderliğinde Safranbolu’dan başlatıyoruz. Gönlümüz herkese açık. Türkiye’nin her bir köşesindeki insanımızı kucaklayarak, siyasi sebeplerden dolayı ötekileştirmeyerek hep birlikte nice mutlu sağlıklı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Mahalle sakinleri Bayram kutlamasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederken, Aksoy ve Köse bir süre daha vatandaşlarla sohbet ettiler.

YORUMLAR