Reklam

Behlül Bayrak ‘Eşit rekabet istiyoruz’

Behlül Bayrak ‘Eşit rekabet istiyoruz’

Behlül Bayrak ‘Eşit rekabet istiyoruz’
23 Ocak 2021 - 15:13

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 31. Meslek Komitesi (Bilişim ve Telekomünikasyon) üyesi Behlül Bayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Kısıtlama adil olacaksa İnternet satışlarında da saat kısıtlaması olması lazım. Beş gün açık olan bizler aynı şartlarda internet satışları ile rekabet edelim’ dedi.

Behlül Bayrak yaptığı paylaşımda ‘8 haftadan beri İki gün açılmayan Perakende sektörü ne yaparsa yapsın İnternet mecrasına yenilmeye mahkum hale geliyor. Kısıtlama adil olacaksa İnternet satışlarında da saat kısıtlaması olması lazım. Beş gün açık olan bizler aynı şartlarda İnternet satışları ile rekabet edelim.

Su an evdeyiz ihtiyaç var. Ne güzel ekrandan alıyoruz. Pazartesi dükkan açan esnaf kime ne satacak ta kapalı günlerin bile kirasını alan mal sahibine kira ödeyecek. Yada vadede uzatma yapan tüccar neyin parsını tahsil edecek.

Burada Sevgili halkımızda bizim yanımızda.. Kapalı kalmak şikayetimiz değil eşit rekabet istiyoruz. Internet mecrasıda bu 2 gün kapalı kalan sektörlerle birlikte o ürünleri satmasın’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR