Reklam

BAYRAMOĞLU HASTA YATAĞINDA AKLI RİZE-ERZURUM KIRIK TÜNELİNDE

BAYRAMOĞLU HASTA YATAĞINDA AKLI RİZE-ERZURUM KIRIK TÜNELİNDE

BAYRAMOĞLU HASTA YATAĞINDA AKLI RİZE-ERZURUM KIRIK TÜNELİNDE
18 Eylül 2019 - 11:52

Erzurum şehrinin tanınmış kanat önderlerinden ve siyasetçilerinden olan iş ve siyaset insanı Tahsin Bayramoğlu’nun, geçirmiş olduğu hastalıkla ilgili tedavisi Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde devam ediyor.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-ERZURUM
37 yıl Erzurum İl Genel Meclis üyeliği görevleri süresince yıllarca, Ovit tüneli ve Ardından Kırık tünellerinin yapımı için kamuoyu oluşturulan, Erzurum’un, ulaşım ve sulama konularında üst düzey devlet yöneticileri, siyasetçiler, bürokratlar, Erzurum ve Rize kamuoyu nezdinde vermiş olduğu yasal mücadele hizmetleriyle tanınan Tahsin Bayramoğlu’nun geçirmiş olduğu hastalık, Rize’de ve Erzurum’da üzüntüye neden oldu. Bayramoğlu’nun eski sağlığına kavuşması için, gerek tıp dünyasının tedavisindeki iyileşme göstergeleri, gerekse Erzurum ve Rizeli hemşerileri kendisini ziyaret edip, dua ve geçmiş olsun dilekleri, Kırık ve Dallıkavak tünelinin inşaatının tekrardan başlaması haberi hastalığının iyileşmesinde büyük bir moral ve motivasyon oluşturdu.
Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili sn. Fevzi Polat’ın, Siyaset ve gönü insanı sn. Tahsin Bayramoğlu ile ilgili duygularını okuyucularımızın bilgilerine aktarıyorum. Başkan POLAT, ”Tahsin Bayramoğlu abimizden ilk defa 1979 yılında duymuştum, Ekrem Orhon beyin OVİT Tüneli projesini. O gün bugündür hep anlattı, anlattı, anlattı. Ovit Tünelinin açılış törenlerine de birlikte katıldık. Yağmur altında o kadar ıslandık ki; o gün Tahsin abimizin aldığı şiddetli soğuğun etkisi ilemidir bilmem abimizi hasta ettik ve rabbim acil şifalar versin kemoterapi alıyor. Hasta yatağında bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın Erzurum’a geldiğini duyunca, Sayın Mehmet Sekmen Başkanımızı ve beni telefonla aradı. Erzurum- İyidere Limanı arasındaki mesafeyi 20 km’den fazla kısaltacak Kavaklıdere (Tosik) – Elmalı Tünelinin taslak çalışmasını anlatmamızı istedi. Bizde Tahsin Abimizin bu isteğini Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan Beye anlattık. Bakan bey de konunun tetkiki için Karayolları 12. Bölge Müdürümüze talimat verdi. Bir Şehre âşık olmak işte böyle bir şey. Hasta yatağında bile Erzurum aşkı ile yanıp kavrulmak. Rabbim Tahsin Bayramoğlu abimize acil şifalar ihsan etsin inşallah (Amin).”şeklinde sosyal medyada ifade etti.
 

YORUMLAR