Reklam

Başsavcı Korkmaz ve Başkan Kocaman'dan gençlere altın öğütler

Kartepe Belediyesi “Gençlik Buluşmaları” programında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ile birlikte Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiler. 

Başsavcı Korkmaz ve Başkan Kocaman'dan gençlere altın öğütler

Kartepe Belediyesi “Gençlik Buluşmaları” programında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ile birlikte Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiler. 

Başsavcı Korkmaz ve Başkan Kocaman'dan gençlere altın öğütler
19 Ekim 2021 - 09:53

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek ile birlikte Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okul konferans salonunda düzenlenen programda öğrenciler merak ettikleri konular hakkında sorularını ilettiler.

BURAYA SİZLERİ DİNLEMEK İÇİN GELDİK

Program öncesinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman basketbol sahasında oynayan gençleri ziyaret ederek sohbet etti. Okulun konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Buraya sohbet etmek için geldik. Kartepeye dair hayalleriniz, beklentileriniz, ülkemize dair, mesleklere dair düşüncelerinizi öğrenmek için geldik” dedi.     

YARIN SİZLER BU MAKAMLARDA OLACAKSINIZ

Sizlerle bir araya gelince güzel bir sinerji ortaya çıkıyor diyen Başkan Kocaman “Sizlerin talepleri sonrasında ilçemiz genelinde yatırımlarımız şekillenmektedir. Bugün bizlerin oturduğu makamlarda yarın sizler oturacaksınız. Sizlerle birlikte geleceğimizi şekillendirmek istiyoruz. Biz gençken okulumuzda bir başsavcı görmedik. Bu durumu fırsata çevirmenizi diliyorum” açıklamasında bulundu.    

PES ETMEYİN

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ise “Sizler yarın bu makamlara geleceksiniz. Ülkemiz her geçen gün gelişmektedir. İmkanlarınız artmaktadır. Çok başarılı öğrencilerimiz var. Yarın aile kuracaksınız. Ailelerinizle toplumun bir parçası olacaksınız. Bir insanın doğumu ile hukuk aleminde ki varlığı başlar vefat edinceye kadar devam eder. Sizin hayatınızın her alanında yaptığınız herşeyin karşılığı vardır. Öncelikle kendinize, başarabileceğinize inanın. Hedef belirlemeden önce inceleyin, araştırın gözlem yapın. İlginizi çeken meslekleri, bu meslekteki uzmanları, en iyilerini takip edin. Ne istediğinizden emin olduktan sonra yol haritanızı çizin, çalışın ve gayretli olun. Yorulmadan hiçbir iş olmaz. Yorulduğunuzda, ayağınız takıldığında vazgeçmeyin, pes etmeyin. Hatalarınızdan ders alıp yolunuza devam edin” ifadelerini kullandı.     

MUSTAFA ABİNİZ HER ZAMAN YANINIZDA

“Belediye başkanlığı sadece asfalt yapmak değildir” diyen Başkan Kocaman “İlçenin yatırım alanlarının yanı sıra gelişmesine yönelik adımların atılmasına öncülük ediyoruz. İlçemizin turizm alanında gelişmesi noktasında ciddi yatırımlar yapılmaktadır. Gençlerimizin gelişmesine onların beklentilerine karşılık vermek çok önemlidir. Öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz zamanlarda yabancı dilde eksikler olduğunu gördük. Bundan dolayı da Kartepe Genç Akademi’yi kurduk. Hayatın her alanında İngilizcenin olacağını göreceğiz. Sizi mutlu eden bir meslek sahibi olmanızı diliyorum. Severek yapılan her iş kaliteli ve başarılı olur. Aileden, üniversitelere kadar aldığınız eğitim sizlerin rehberi olacak. Mustafa abiniz bir telefon kadar yakınızda” dedi.

GENÇLER; SİZLERDEN FEYZ ALDIK

Okullarında, yaşadıkları ilin Başsavcısı ile ilçelerinin belediye başkanı ile bir araya gelme fırsatı bulan gençler, “Geldiğiniz ve bizi dinlediğiniz için çok mutlu olduk. Bizim için çok önemli kariyer örneklerisiniz. Paylaştıklarınız ve bizlere inanıp, güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Hepimiz önce kendimize, ailelerimize ve ülkemize faydalı olmak istiyoruz. Sizlerden feyz aldık. İyi ki yanımızdanısınız” açıklamasında bulundular.      

YORUMLAR