Reklam

Başkan Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Başkan Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Başkan Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı
18 Nisan 2019 - 14:49

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Mübarek üç aylar içinde yer alan, Ramazan’ın müjdecisi bu anlamlı gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Berat Kandili’nin Müslümanlar için eşsiz bir fırsat olduğunu kaydeden Zorluoğlu, “Berat kandili, inananlar için vicdanları muhasebeye çekme, nefisleri terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hataları telafi için eşsiz bir fırsattır. Bu kutsal gece, yeryüzünde hakkıyla idrak edildiğinde, inanıyoruz ki; Allah katında mutlaka karşılığını bulacak, biz kullar arasındaki dargınlıkların, küskünlüklerin ve kırgınlıkların unutulmasını, barışın ve adaletin tesisini, dostluk ve kardeşliğin pekişmesini sağlayacaktır” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mesajını şu şekilde tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, mübarek gecelerin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi duasıyla Yüce Allah’a sığınıyorum.”

YORUMLAR