Reklam

Başkan Yüce, Fen İşleri Dairesi ile bir araya geldi

Başkan Yüce, Fen İşleri Dairesi ile bir araya geldi

Başkan Yüce, Fen İşleri Dairesi ile bir araya geldi
22 Aralık 2023 - 17:30

“2024 yılında şehrimize nice eserler kazandıracağız”

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile toplantıda buluşan Başkan Ekrem Yüce, “2024 yılında inşallah şehrimize nice eserler kazandıracağız. Hamdolsun bugüne kadar Sakaryamız da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Her birinize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Fen İşleri Dairesi Başkanı Atilla Turan, şube müdürleri ve fen işleri çalışanlarıyla bir araya geldi. Buluşmada 4 buçuk yılda hayata geçirilen projeler, yapımı devam eden eserler ve planlanan yatırımlar hakkında Daire Başkanı Turan tarafından Başkan Yüce’ye brifing verildi.

Başkan Yüce’ye projeler için detaylı bilgilendirme

Daire Başkanı Atilla Turan tarafından Fen İşleri sorumluluğundaki İmam Hatip Lisesi, Güneşler Afet Koordinasyon Binası, Melen Botanik Vadisi tanıtım binası, Tıp Merkezi, Tokmaklıdere Köprüsü, Tarım Lisesi, Alifuatpaşa merkez şadırvan imalatı, Sapanca Meydanı ve otopark, TCDD Mithatpaşa tren istasyonu, Geyve ilçesi muhtelif menfez ve köprü, AKOM Otopark, muhtelif yerlerdeki kaldırım ve yürüyüş yolu konusunda Başkan Yüce’ye detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Başkan Yüce bilgilendirmeden sonra tüm ekip arkadaşlarına özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Yüce’den çalışanlara teşekkür

Başkan Ekrem Yüce, “Bugün burada Fen İşleri Dairesi olarak neler yaptığımızın özetini çıkarmak için toplandık. 2019-2023 yılları arasındaki özeti Daire Başkanımız Atilla Turan’ın sunumunda gördük. 2024 yılı içinse çok ciddi bir atak yapacağız ve şehrimizde dokunmadığımız yer kalmayacak. Şehrimizde olması gereken ne varsa hepsini hayata geçireceğiz. Bu şehir bizim, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Ailemizin yaşadığı şehri dizayn etmek ne kadar güzel bir şey bunları sizler hayata geçirdiğimiz projelerle bizzat yaşadınız. Şehri dizayn ederken kendi evimizi imar eder gibi düşünelim. Her birinize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.