Başkan Yanmaz yayınladığı mesajında “Engellilik konusu, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren en önemli konuların başında gelmektedir.
Engelli vatandaşlarımızın pek çoğunda gözlemlenebilen yaşama arzusu, bakmayı ve görmeyi bilen sağlıklı insanlarımıza örnek olacak niteliklere sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri, meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması hem sosyal devlet olmanın gereği, hem de hepimizin toplumsal sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerimle herkesin her an engelli olabileceği realitesinden hareketle tüm vatandaşlarımızın duyarlılığıyla engellilerimize ilgisini esirgemeyeceğine inanıyor, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle tüm engellilerimize sağlık ve mutluluk diliyor, engellilerimize fedakâr aileleriyle birlikte sevgilerimi, onlara hassasiyet gösterip hizmet eden kurum ve kuruluşlara da şükranlarımı sunuyorum" diye ifade etti.
Başkan Yanmaz'dan, Engelliler Haftası Mesajı
Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı

10 Mayıs 2019 - 13:46
YORUMLAR