Reklam

BAŞKAN TURGUT BABAOĞLU´NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN TURGUT BABAOĞLU´NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN TURGUT BABAOĞLU´NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
21 Mart 2020 - 13:23

BABAOĞLU’NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

YÜKSELİŞ

Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; Bu kutlu gece Peygamber Efendimizin, Mescidi Haramdan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı hikmet dolu yolculuğu ifade etmektedir. İnsanlığın ufkunu açıp, en yüce mertebelere yükselişi simgeleyen Miraç, sevgi, saygı, güzel ahlak ve dayanışma gibi değerler için büyük bir fırsattır. Bu mübarek gecenin kıymetini bilip, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya ve vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım.

 

DUALAR EDELİM

Bilindiği üzere Dünya’da hızla yayılan koronavirüs salgını, ülkemizi de tehdit etmektedir. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Bu yüzden yoğun bir şekilde mücadele eden Devletimizin aldığı tedbirlere harfiyen uyulması hayati önem taşımaktadır. Panik yapmadan, tedbir alırsak kısa zamanda bu zor günler geride kalacaktır. Salgının yayılmasını engellemek adına mecbur kalmadıkça evden çıkmayalım. Bu mübarek gecede ellerimizi semaya açıp, dualar edelim.

 

ACİL ŞİFALAR

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza ise acil şifalar dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle; Türk-İslam aleminin Miraç Kandil’ini kutlar, bu mübarek ve anlamlı gecenin; Ülkemiz, aziz milletimiz ve tüm insanlık için sağlıklı ve huzurlu yarınlara vesile olmasını temenni ederim. Rabbim milletimizi korusun.

YORUMLAR