Reklam

“Başkan Sarı’ya, Sosyal Güvenlik Haftası Dolayısıyla Ziyaret’’

“Başkan Sarı’ya, Sosyal Güvenlik Haftası Dolayısıyla Ziyaret’’

“Başkan Sarı’ya, Sosyal Güvenlik Haftası Dolayısıyla Ziyaret’’
25 Mayıs 2019 - 01:00

Karasu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Ercan Çetin, Şef Servet Gerdan ve V.H.K.İ. Gökhan Sağır, Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.
Karasu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ercan Çetin, Sosyal Güvenlik Haftası’nın başlaması nedeni ile kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Karsu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret ederek plaket takdim eden Çetin, gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Sarı’ya Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi verdi.
“Güçlü Bir Toplumun Önceliği’’
Kayıtlı istihdamı teşvik edici ve sosyal güvenlik bilincini artırmaya yönelik çalışmaların oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İnsanların hayatları boyunca yaşam kalitelerini etkileyen en önemli etkenlerden birisi de sosyal güvencedir. Güçlü bir toplumun önceliklerinden biri de sosyal güvenliktir. Yani, bir devletin sosyal güvenlik sistemi ne kadar ileri düzeyde ise, vatandaşları da o kadar mutlu ve huzurlu demektir. Sosyal Güvenlik Kurumu, insanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını güvence altına alan bir kurumdur. Ziyaretlerinden dolayı Karasu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ercan Çetin, Servet Gerdan ve Gökhan Sağır’a çok teşekkür ediyor, başta kurum çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum” diye konuştu.
 

YORUMLAR