Reklam

Başkan Sarı Kolları Sıvadı..

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri havaların ısınması ile Karasu merkezi ve mahallelerinde çalışmalara devam ediyor.

Başkan Sarı Kolları Sıvadı..

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri havaların ısınması ile Karasu merkezi ve mahallelerinde çalışmalara devam ediyor.

Başkan Sarı Kolları Sıvadı..
23 Mayıs 2019 - 17:28

Göreve geldiği ilk günden itibaren gönül belediyeciliği ilkesini ön planda tutarak çalışmalarını yürüteceğini söyleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, daha yaşanabilir bir Karasu için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
İlçe genelinde bir yandan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt yama, kilitli parke, pazaryeri otopark düzenlemesi, sahil dolgu çalışmaları, yağmur suyu hattı ve mazgal temizliği sürerken, diğer yandan da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çevre düzenlemeleri çalışmaları Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın talimatlarıyla devam ediyor.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, yaz sezonunun yaklaşması ile Karasu’nun marka değerini arttırmayı ve Karasu halkına en iyi hizmeti verebilmek için tüm çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Başkan Sarı; “Göreve geldiğimiz ilk günden beri gönül belediyeciliği ilkesini esas alıp o yönde hareket ediyoruz. Karasu halkı için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İlçemiz merkezi ve mahallelerimizde hava şartlarının elverişli olması ile çalışmalarımıza hız verdik. Ekiplerimiz bu kapsamda asfalt yama, kilitli parke, yağmur suyu hattı ve mazgal temizliği, pazaryeri otoparkı, sahil dolgu çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarına titizlikle devam ediyor” dedi.
“Hizmet Önceliğimiz Vatandaşlarımız”
Birçok alanda hizmet üretmeye çalıştıklarını sözlerine ekleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle Karasu’ya daha modern ve estetik bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri bizler için her zaman ön plandadır. Hizmetlerimizi öncelikle vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, ardından da ihtiyaçlara göre sıralıyoruz. Halkımızın desteği ile birçok başarılı çalışmaya imza atmayı hedefliyoruz. Karasu halkının bizlere desteği ve güveni olduğu sürece inşallah gönül belediyeciliğinin hakkını en iyi şekilde vereceğiz” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR