Reklam

“Başkan Sarı Kızılcık Mahallesinde”

“Başkan Sarı Kızılcık Mahallesinde”

“Başkan Sarı Kızılcık Mahallesinde”
25 Mayıs 2019 - 00:38

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kızılcık Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
“Birlikte yönetim anlayışımızı İlçemizin her köşesine ulaştıracağız” diyen Sarı; “İlçemizi yönetirken en önemli paydaşımız vatandaşlarımız olacak” dedi.
Vatandaşların, daha huzurlu ve konforlu bir yaşam sürdürebilmeleri için İlçe genelinde yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan İshak Sarı, ziyaret ettiği mahallelerde de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor.
Zaman kavramı gözetmeksizin gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Başkan Sarı; “Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizin her noktasına gidiyoruz. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili vatandaşlarımızla görüşüyoruz, onların fikirlerini alıyoruz. Sorunlarını dinliyoruz, taleplerini alıyoruz. Yapılacak hizmetler için verimlilik kavramını ön planda tutuyoruz. Eğer, bir mahalleye hizmet götüreceksek hizmetimiz anlık değil önümüzdeki yılları da kapsamalıdır. Bu sebepten dolayı verimlilik kavramını hizmetlerimizde ön planda tutuyoruz” dedi.
“Vatandaşlarımız Bizim Odak Noktamızdır”
“Bir hizmeti hayata geçirirken sadece görüntü olsun diye yapmayacağız. Vatandaşlarımızın hizmetlerden en üst seviyede faydalanmasını da sağlayacağız” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Doğru, güzel ve verimli hizmet anlayışıyla hareket ederek, yapacağımız çalışmalarda toplumun tüm kesimlerine söz hakkı tanıyacağız. Şüphesiz en önemli paydaşlarımızdan biri de hizmetin öncelikli muhatabı olan vatandaşlarımızdır. Vatandaşlarımız bizim odak noktamızdır. İlçemizde yaşayan herkes alacağı hizmetle ilgili fikir sahibi olmalıdır. Biz bu olguyu önemsiyoruz. Ve işte bu sebeple vatandaşlarımızın ayağına gidiyor, onların sorunlarını dinliyor, çözüm için istişarelerde bulunuyoruz. Bugün, Kızılcık mahallemizde mahalle sakinlerimizle birlikte teravih namazını eda ettik. Teravih namazı öncesinde ve sonrasında vatandaşlarımızla buluştuk. Ramazan ayının manevi atmosferini mahalle sakinlerimizle birlikte yaşadık. Sorunları dinledik, talepleri aldık” dedi.
 

YORUMLAR