Reklam

Başkan Sarı, Emlak Vergisini Vezneden Ödedi

Başkan Sarı, Emlak Vergisini Vezneden Ödedi

Başkan Sarı, Emlak Vergisini Vezneden Ödedi
31 Mayıs 2019 - 16:43

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, emlak, ilan-reklam ve çevre temizlik vergisini belediye veznesinden ödeyerek, aynı iş ve işlemler dolayısıyla belediyede olan vatandaşlarla da sohbet etti.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, öğleden sonraki ilk mesai saatlerinde emlak, ilan-reklam ve çevre temizlik vergi ödemesini gerçekleştirdi. Başkan Sarı, vergi borcunu ödemek için beklediği sırada, aynı işlemler dolayısıyla belediyede olan vatandaşlarla da sohbet etme imkânı buldu. Öğleden sonraki mesai saatleri içerisinde vergi borcunu ödemek için Karasu Belediyesi Gelir Servisine gelen Başkan Sarı, veznede çalışan memurların hem Kadir Gecelerini kutladı hem de çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Başkan İshak Sarı yaptığı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir vatandaşı olarak görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bir mükellef olarak cezalı duruma düşmemek adına vergilerimi ödemiş bulunuyorum. Bizler, vergimizi ödeyelim ki vatandaşımıza da örnek olalım. Vatandaşlarımızın da vergi borçlarını geciktirmeden ödemelerini rica ediyorum. Toplanan bu vergiler yine Karasu’muza hizmet olarak geri dönecektir” dedi.
 

YORUMLAR