Reklam

“Başkan Sarı’dan Şenlik ve Kermes Ziyareti”

“Başkan Sarı’dan Şenlik ve Kermes Ziyareti”

“Başkan Sarı’dan Şenlik ve Kermes Ziyareti”
26 Nisan 2019 - 19:36

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Zübeyde Hanım Anaokulunun 23 Nisan Şenlikleri ve okulun düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri ve kermes açılışına katılan Belediye Başkanı İshak Sarı ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, okul idaresi ve velilerinin yapmış olduğu etkinlikleri yerinde inceleyip, okul müdürü Zehra Türkoğlu Kuba’da bilgi aldılar.
23 Nisan Şenlikleri ve kermes açılışı hakkında açıklama yapan Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarımıza, bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel çocuk şenliğimizi yaptık. Şenliğimiz kapsamında çocuklarımıza, çeşitli oyun parkurları, pamuk şeker, patlamış mısır ve ayrıca okul aile birliğimiz önderliğinde kermesimizi kurarak çeşitli ikramlar ve satışlarda bulunduk. Buradaki amacımız, çocuklarımızın bayramı en anlamlı şekilde yaşamalarını sağlamak ve Zübeyde Hanım Anaokulu çatısı altında 23 Nisan Şenliklerini geleneksel hale getirmektir. Okulumuzu ziyaret eden Sayın Belediye Başkanımız İshak Sarı’ya, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Çetin Turhan’a, Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Sayın İlçe Nüfus Müdürümüz Hayriye Türe’ye, Sayın İlçe Tarım ve Orman Müdür Yutkun Cabak’a, Sayın İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin ve tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“Güçlü Toplumların Geleceği Güçlü Nesillere Bağlıdır”
Başkan İshak Sarı, öğrencilerin gelişiminde emeği geçen Anaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; “Çocuklar geleceğimizin önemli mirasçılarıdır. Güçlü toplumların geleceği güçlü nesillere bağlı olduğunu asla unutmayarak, bu olgu üzerinde titizlikle durmalıyız. Bunun için iyi, ahlaklı, tarihini bilen karakterli çocuklar yetiştirmeliyiz. Bugün, Zübeyde Hanım Anaokulunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında üçüncüsü düzenlenen şenliğin açılışına katıldık. Yapılan etkinlikleri yerinde görme fırsatımız oldu. Okul Müdürümüz Zehra Türkoğlu Kuba’dan yıl içerisinde yapılan etkinliklerle ilgili bilgiler aldık. Yapılan bu anlamlı etkinlik için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum”
 

YORUMLAR