Reklam

“Başkan Sarı’dan SAMEK Kurslarına Destek”

SAMEK Karasu Sorumlusu Aykut Tiryaki, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti.

“Başkan Sarı’dan SAMEK Kurslarına Destek”

SAMEK Karasu Sorumlusu Aykut Tiryaki, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti.

“Başkan Sarı’dan SAMEK Kurslarına Destek”
25 Eylül 2019 - 15:02

SAMEK Karasu Sorumlusu Aykut Tiryaki, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Karasu Şubesini yeni yerinde hizmete başladığını ve hizmet çatısı altında yapılacak kursları Başkan İshak Sarı’ya anlattı.
Yeni hizmet binası ve açılan kurslarla ilgili Başkan İshak Sarı’ya bilgi veren SAMEK Karasu Sorumlusu Aykut Tiryaki; “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları il genelinde başlamış olup, ilçemiz Karasu’da da yoğun talep görmektedir. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlangıcında Sosyal Gelişim Merkezi (SGM)’de kurs kayıtlarımızı almaya başladık. Ahşap boyama, Arapça, Bilgisayar, Çeyiz, El nakışı, Gitar, Giyim, İngilizce, Keman, Resim, Ebru, Çini, Filografi alanlarında kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz. 30 Eylül Pazartesi mesai bitimine kadar kayıtlarımız devam edecektir. Sayın Belediye Başkanımız İshak Sarı’nın SAMEK kurslarına verdiği önemden dolayı teşekkür ediyor ve kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızı Karasu Sosyal Gelişim Merkezine gelerek bizzat başvurmalarını bekliyoruz” dedi.
Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yeni Eğitim-Öğretim döneminde de SAMEK kurslarına büyük önem vereceğini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Sakarya Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle ilçemizde açılan SAMEK kurslarını yakından takip ediyor ve başarılı buluyorum. SAMEK Karasu Sorumlusu Aykut Tiryaki’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve yapacağı tüm çalışmalarda imkânlarımız doğrultusunda destek vereceğimizi belirtiyorum” dedi.
 

YORUMLAR