Reklam

BAŞKAN ÖZLÜ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

BAŞKAN ÖZLÜ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

BAŞKAN ÖZLÜ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
28 Mart 2023 - 20:45

PROJELER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR
BAŞKAN ÖZLÜ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
“ŞEHRİMİZE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARI GEZMEK GÜNLER ALIR”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vizyoner belediyecilik anlayışı ile 3,5 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini hayata geçirdiği birbirinden değerli projelerle taçlandırıyor. Hazırlık aşamaları tamamlanan ve vatandaşların kullanımına sunulan yatırımların yanı sıra yapımı süren projeler de Başkan Özlü’nün yakın takibinde.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, görevi devraldığı günden bu yana, başkanlık koltuğunda birbirinden başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Şehrin en işlek caddesi ve çevresini, uygulanan 4 farklı proje ile yepyeni bir silüete kavuşturan Başkan Özlü, şehir merkezi sorumluluk alanı içinde her noktanın gelişmesi adına daha önce yapılan çalışmaları da geliştirerek kalkındırmaya özen gösteriyor. Eş zamanlı yürütülen 9 büyük projeden 6’sında saha incelemesi yapan Başkan Özlü, yatırımların söz verilen süre içinde Düzcelilerin hizmetine sunulması için çalıştıklarını belirtti.
PAZARYERİNDEN MODERN SANAYİYE, BAHÇEŞEHİRDEN 23 NİSAN PARKINA
Şehrin her noktasını uyumlu hale getirmek, şehirleşmenin planlı ve düzenli şekilde hayata geçirilmesi amacıyla her mahallede ihtiyaç duyulan yatırımların yapılması için çalışmalar sürüyor. Özellikle sosyal donatıların inşasına büyük önem veren Başkan Özlü, yapımı devam eden modern pazaryeri, modern sanayi sitesi ve 23 Nisan Parkı inşaat alanlarını gezerek proje içeriklerini değerlendirdi, süreci yakından takip etti. Kurmayları ile proje donatılarını yeniden gözden geçiren Başkan Özlü, vatandaşların memnun olacağı ve en yüksek verimi alacağı şekilde yapıların inşasına devam edildiğini aktardı.
“PROJELERİMİZİ GEZMEYE BİR GÜN YETMEZ”
Başkan Özlü, saha çalışmaları sırasında sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Düzcelilere seslenerek “Sevgili Düzceli kardeşim, şehrimizin her noktasını kalkındıracak, yaptığımız işleri görmek için bir gün yetmiyor. Düzcemiz bugün gezip gördüğümüz sadece 6 proje ile yepyeni bir çehre kazandı. İşin özü Düzce, işin özü çalışmak” şeklinde paylaşım yaptı. Başkan Özlü’nün gönderisi, sosyal medyada en çok beğenilen paylaşımlardan oldu.