Reklam

Başkan Özlü, iş dünyası ile buluştu

Başkan Özlü, iş dünyası ile buluştu

Başkan Özlü, iş dünyası ile buluştu
24 Ocak 2024 - 10:15

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi OdasıBaşkanı Erdoğan Bıyık, TSO Meclis Başkanı Tanju Acar ve üyeleriniziyaret etti. TSO meclis salonunda düzenlenen buluşmada iş dünyasınıntalep ve önerileri konuşulurken TSO yönetimi ve üyeleri 5 yıllık süreçteyürütülen Düzce Belediyesi proje ve hizmetleri nezdinde Başkan Özlü’yeteşekkür etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de çeşitli sektörlerdefaaliyet sürdüren iş dünyasının temsilcileri ile Düzce Ticaret ve SanayiOdası’nda bir araya geldi. TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis BaşkanıTanju Acar’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada ilk olarak işdünyasının çalışmaları ve sivil toplum sorumlulukları konusunda yapılançalışmaları içeren sunum konuklarla paylaşıldı.
BIYIK: “BAŞKANIMIZIN VİZYONU DÜZCE’DE FARK ORTAYA KOYDU”
Daha sonra ev sahibi olarak konuşma yapan TSO Başkanı Bıyık DüzceBelediyesi yatırım ve projeleri konusunda Başkan Özlü’ye teşekkür ederekşunları söyledi: “Sayın bakanım ile bir aile gibiyiz sanki, biz kurumolarak sizden razıyız. Ben bir Düzceli vatandaş olarak kendi adımasöylüyorum, kendisinden razıyım. Geçtiğimiz 5 yıl içinde DüzceBelediyesi’nin gelişimi, yaptığı yatırımlar Düzce’nin gelişimi açısındançok önemlidir. Bu yatırımların da ilimiz açısından değerlendirilmesigerektiğini düşünüyorum. Düzce’nin bakanımıza ihtiyacı olduğunudüşünüyorum. Ortaya koyduğu yatırımlar, vizyon çok farklı. Bunları bençok yakından takip ettiğim için böyle konuşuyorum. TSO olarak bize herzaman destek oldunuz, biz de sizlerin yanınızdayız. Başarılar diliyoruz.  Bundan sonraki süreçte de çok daha fazla kazanımlar elde edileceğinidüşünüyorum. Gemlik’te TOGG’un açılış töreninde TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sayın bakanımıza yapmış olduğu övgü doluteşekkürü de bizleri çok gururlandırmıştı. Ne zaman nerede ihtiyacınızolursa biz orada olacağız. Mesela benim kızım lise son sınıfa gidiyor veinanın bakanımızın vizyonu ile şehrimize inşa edilen kütüphanelerdençıkmıyor, ders çalışıyor. Son iki üç yıla kadar biz böyle bir şeygörmedik. Ben şuyum, ben buyum değil, Düzce’de güzel şeyler, iyiyatırımlar olması önemlidir. Bu sayın bakanımızın vizyonu ile ilgili birdurumdur. Yılların tecrübesine sahip ve bu tecrübeyi Düzce’de uygulamayaçalışıyor, başarıyor.”
ÖZLÜ: “GÜNDE 16 SAAT ÇALIŞIYORUM”
TSO üyelerine seslenen Başkan Özlü de açıklamasında en büyük hedefininDüzce’nin çehresini değiştirecek projeler yapmak olduğunu ifade ederekşöyle konuştu: “5 yıllık görev süresi boyunca günde 16 saat çalışıyorum.İlk günden bu yana Düzce’nin çehresini değiştirecek projeler başlattıkve uyguluyoruz. Benim yaptığım işlerde ne görüyorsanız, düşündüğümüzodur. Kişisel bir kariyer hedefim yok, bu yaşıma geldim ne yaptıysamyaptım. Allah biliyor, kulu da biliyor. Belediye başkanlığı bir kariyerdeğil, çalışma yeridir. Mesela Asar Deresi Projemiz sorunsuz ilerliyor.Bakın burası Eskişehir’den Porsuk Çayı’ndan çok daha güzel bir yerolacak.”
Başkan Özlü’nün TSO ziyareti, kurum çalışanlarını görev yerlerindeziyareti ve sohbeti sonrası sona erdi.

YORUMLAR