Reklam

BAŞKAN METE'NİN ANNESİ DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

BAŞKAN METE'NİN ANNESİ DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

BAŞKAN METE'NİN ANNESİ DUA VE GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ
18 Ağustos 2023 - 18:24

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat eden, İyidere ilçesin tanınmış Belediye Başkanı Saffet Mete ve iş insanı İstanbulspor Kulübü As Başkanı Muhammet Mete kardeşlerin merhume anneleri Keriman Mete (70) Rize'nin İyidere ilçesi merkezinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, dua ve gözyaşlarıyla Fıçıtaşı Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

İstanbul'da tedavi gördüğü Çapa Tıp Fakültesinde çoklu organ yetmezliğinden vefat eden, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete'nin annesinin cenazesine binlerce kişi katıldı. 

Başkan Mete'nin annesinin cenazesine, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu, Tahsin Ocaklı, Trabzon Milletvekili eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Erzurum Milletvekili eski İçişleri Bakanı Selamı Altunsoy, Trabzon Milletvekilli Yılmaz Büyükaydın, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon  B.Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Rize Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize Il Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı ve çok sayıda siyası partilerin il başkanları, STK başkanları,  İyidere haklı, Rize Merkez ve komşu il ve ilçelerden gelen binlerce kişi katıldı. vatandaşlar katıldı. Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı 'nın cenaze duasının ardından, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ",Acımızı paylaşmak için canımız annemizin cenazesine uzaktan ve yakından gelen her birinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun." dedi.