Reklam

Başkan Köse Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Köse Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Köse Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor
31 Ekim 2019 - 21:41

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, vatandaşlarla birebir görüştüğü Halk Günü Toplantılarının Safranbolu ve Safranbolu halkı adına oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızla sohbet ediyor, taleplerini dinliyor, birlikte çözüm üretiyoruz " dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Perşembe günleri saat 14.00'da Safranbolu Belediyesi Meclis Odasında gerçekleşen Halk Günü Toplantıları yoğun ilgi görürken Safranbolu Belediye Başkanı Köse, her hafta olduğu gibi vatandaşları teker teker dinledi.

Belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda bazı vatandaşlar yerine getirilen taleplerden dolayı Belediye Başkanı Elif Köse’e teşekkür ederken, bazı vatandaşlarda taleplerini iletme fırsatı buldular.

Kendilerine gelen her talebin, hem kendisi hem de ilgili birim müdürü tarafından not alınarak takip edildiğini ifade eden Başkan Köse; "Daha önce de belirttiğimiz üzere vatandaşlarımızın istekleri ya da şikâyetlerinin kayıtlarını tutuyoruz. Yerine getirilmesini istediklerin hizmetin tamamlanıp tamamlanmadığı konusunda kendilerini mutlaka bilgilendiriyoruz. Burada amacımız yalnızca vatandaşı dinlemek değil, amacımız talebini aldığımız vatandaşımızın isteğinin yerine getirilip getirilmediğini de takip etmek. Her hafta aldığımız olumlu geri dönüşler ise bizlerin çok daha büyük bir şevkle çalışmamıza vesile oluyor. Ben bu vesile ile ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR