Reklam

Başkan Köse Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Köse Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Köse Öğretmenleri Unutmadı
25 Kasım 2019 - 20:27

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 24 Kasım Öğretmenler Gününün hafta sonuna denk gelmesinin hemen akabinde bu gün Safranbolu’da görev yapan öğretmenleri unutmadı.

Günün ilk ziyareti İMKB Güzel Sanatlar Lisesinde gerçekleşti. Burada Öğretmenlerle birlikte pasta kesen Başkan Köse daha sonra Alibaba Anaokuluna geçti.

Burada da pasta kesen ve öğretmenlere çiçek veren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Malumunuz iş tempomuz yoğun. Gönül isterdi ki tüm okullarımızı ziyaret edelim. Bir kaç okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ile sohbet etme imkânımız oldu” dedi.

Öğretmenler Günü dolayısı ile böyle bir program gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Köse; Hayatları boyunca nice çocuğumuzun karakterinin oluşumuna destek veren, kişiliğini inşa eden, hayatını olumlu anlamda etkileyen öğretmenlerimiz tabii ki bizim için çok değerli ve önemli. Bu bağlamda Belediye olarak ta hem eğitim camiamızın hem de çocuklarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm Öğretmenlerimizin gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada pasta kesme ve çiçek takdimi etkinliğinin ilçemizde bulunana tüm okullarda gerçekleştirildiği bildirildi.

YORUMLAR