Reklam

Başkan Köse’nin Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Köse’nin Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Köse’nin Engelliler Haftası Mesajı
10 Mayıs 2019 - 18:52

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Köse mesajında engelliliğin, yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendirdiğini söyledi.
Köse mesajına şöyle devam etti; “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engellilerimizi başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri adına var gücümüzle çalışacağız. Dezavantajlı vatandaşlarımızın gereksinimleri doğrultusunda düzenlemelerin yapılması, onların sosyal yaşama katılmalarını olanaklı kılacak, gururları incinmeden, yoksunluk ve eksiklik duyumsamadan yaşayabilmelerini sağlayacaktır.
Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdandır.
Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını ve herkesin engelli adayı olduğunu bir kez daha anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engelsiz bir yaşam diliyorum.”
 

YORUMLAR