Reklam

BAŞKAN KILIÇ '' KALICI ESER VE HİZMETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ ''

BAŞKAN KILIÇ '' KALICI ESER VE HİZMETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ ''

BAŞKAN KILIÇ '' KALICI ESER VE HİZMETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ ''
02 Haziran 2020 - 13:16

Daire Müdürleri ile gerçekleşen toplantıda konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler'imiz için neler yapabiliriz, nasıl kalıcı eser ve hizmetler verebilirizin mücadelesi ve gayreti içindeyiz" dedi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu ile birlikte Belediye Daire Müdürleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Başkan Kılıç, gerçekleşen toplantının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek Başkan Yardımcısı Serkan Cerrahoğlu ve Fen İşleri Müdürü Arif Ergin’den bilgi aldı. Başkan Kılıç, çalışmalarda vatandaşların mağdur edilmemesi konusunda ekiplere uyarılarda bulundu.

SEFERBER OLDUK

Daire Müdürleri ile bir araya gelen Başkan Fevzi Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada Covid-19 salgınının başlaması ile ekiplerin halkın hizmetinde seferber olduğunu ifade ederek, “Salgının ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren tedbir ve önlemler ile birlikte halkımızın yanında olduk. Gerek belediye olarak gerek İlçemiz Vefa Sosyal Destek ekibi olarak halkımızın taleplerini yerini getirdik” dedi.

MESAİ GÖZETMEDEN

“Sahada çalışan ekiplerimiz Covid-19 salgınının ülkemizde görülmesi ile mesai kavramı gözetmeden çalışmalarını sürdürdü. Kısaca müdürlükler üzerinden değerlendirme yapacak olursak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, 65 yaş üstü, yalnız yaşayan vatandaşlarımız ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmadılar. Gerek sıcak yemek olsun gerek yardım kolisi olsun yüzlerinde bir tebessüm olabilmek için çalışmalarını sürdürdüler.”

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER

“Covid-19 dan korunmanın en önemli unsurlarından olan maske, kolonya ve dezenfekte ürünlerinin dağıtımını ekibimiz aralıksız bir şekilde sürdürdü. Bu konuda gelen hiçbir talebi geri çevirmedik, çevirmeyeceğiz. Mayıs ayının ilk haftasına denk gelen Anneler Gününde şehit annelerimizi ve ilçemizdeki sağlık çalışanı hanımda kardeşlerimizin Anneler Günü’nü kutladık. Ramazan Bayramında 450 hanemizde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşımızı sosyal mesafe kurallarına uyarak ziyaret ettik. Aynı zamanda ekiplerimiz yeni dünyaya gelen yavrularımızı da unutmadılar, çeşitli hediyelerimizi ailelere ulaştırdılar.” 

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Başkan Kılıç, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizdeki 65 yaş üstü yalnız yaşayan vatandaşlarımızın evlerini dezenfekte etmekle birlikte devamında Cami, kamu kurum kuruluşları, berber, kuaför esnaflarımız ile cadde ve sokaklarımızda, talep edilen evlerde itina ile dezenfekte çalışması gerçekleştirdiler. Burada bir teşekkür etmek istiyorum, temizlik işlerinde görev yapan çoğu arkadaşımız geçtiğimiz ayda uygulanan esnek çalışma konusunda bu haktan feragat ederek işlerin aksamaması için çalışmalarına devam ettiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

YORUMLAR