Reklam

BAŞKAN KANSIZOĞLU YAPTIKLARIYLA ADETA GÖNÜL ADAMI OLDU

BAŞKAN KANSIZOĞLU YAPTIKLARIYLA ADETA GÖNÜL ADAMI OLDU

BAŞKAN KANSIZOĞLU YAPTIKLARIYLA ADETA GÖNÜL ADAMI OLDU
26 Kasım 2020 - 22:33

AKES-DER GENEL BAŞKANI KANSIZOĞLU YAPTIKLARIYLA ADETA GÖNÜL ADAMI OLDU

AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu yaptıgı yardımlarla ve yardım organizasyonlarıyla adı gönül adamı olarak konuşulmaya başlandı.
Kansızoğlu İçişleri Bakanlığı Rize Göç İdaresi Müdürlüğü'nün vermiş olduğu bilgi doğrultusunda Rize ilinde bulanan aileye giyim ve gıda yardımında bulunmak için İş adamı Burhan Makıroğlu ,Kalkandere Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Kabaoglu AKES-DER Genel başkan yardımcısı ve Anzer Muhtarı Remzi Güzel'e giderek destek istedi ve aldıgı desteklerden dolayi destek olanlara teşekkür etti.

Kansızoğlu İl müdürümüz Mürüvvet Serap Aydın'a bizlere eşlik eden göç idaresi personellerine ayrıca teşekkür etmeyide ihmal etmeyerek yaptıkları yardım destegi içinde teşekkür ederim dedi .
Ayrıca Genel Başkan Hasan Kansızoğlu  kıymetli dostum hemşerim İstanbul Muhtarlar Fedarasyonu Başkanı Kadir Delibalta'ya ziyaret de bulunup sayın başkanımız Rize'de okuyan' Diyarbakır,Siirt,Şırnak,Urfa, Erzincan,Elaziğ ve Erzurum'dan Rize'ye göç eden  öğrencilere dağıtılmasi için giyim malzemelerini teslim aldıktan sonra sayın Başkanımıza İlgi alakalarından dolayı teşekkür ederim dedi.
Aldıgı yardımları ihtiyac sahiplerine veren Kansızoğlu ben burada sadece aracıyım bu işide severek yapıyorum bir insanı sevindirmek bir çoçugu mutlu etmek kadar güzel bir şey yok dedi .
Yardımlarını alan kişiler ise AKES-DER Genel Başkanı Kansızoğlu'nun adını Gönül adamı olarak konuşmaya başladılar onu sokakda yürürken gören yardıma ihtiyaçlı kişiler bak bu gönül adamı deyip ihtiyaclarını belirtiyorlar sokaklarda gören çocuklar ise Hasan amca deyip yanına giderek sarılıp gerek giyecek gerek oyuncaklar içinde teşekkür ediyorlar.
Genel Başkan Kasızoğlu ise insanları çocukları mutlu görmek benide mutlu ediyor diyerek bu yardımlarımız devam edecek dedi.







YORUMLAR