Reklam

“Başkan İspiroğlu Kız İstedi”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu’nun çok tanınan ve sevilen simalarından Savaş Saygılı’ya kız istedi.

“Başkan İspiroğlu Kız İstedi”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu’nun çok tanınan ve sevilen simalarından Savaş Saygılı’ya kız istedi.

“Başkan İspiroğlu Kız İstedi”
24 Temmuz 2018 - 18:54

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Memur olan Savaş Saygı ile Bursa’da Özel Bir Hastanede çalışan ve aslen Karasulu olan Sunay Yorum evlilik için ilk adımı attılar. Genç çifti bu mutlu gününde Başkan Mehmet İspiroğlu yalnız bırakmadı.

Savaş Saygılı, 1995 yılında kuzeninin düğününde bir maganda kurşunu ile görme yetisini yitirmesi ile o yıllarda herkesi üzerken, yaptığı radyo yayınlarının da susması kendisini üzse de yaşama sevinci ile kendisiyle barışarak hayata devam etti. Saygılı, daha sonra Engelli Personel Sınavını kazanarak Milli Eğitim Müdürlüğünde iş başı yaparken hayata hep pozitif baktı. Bu sırada lise yıllarından arkadaşı olan Karapınar Mahallesinden Erşan Yorum’un kızı Sunay Yorum ile de arkadaşlığı devam eden Saygılı, her iki arkadaşın ortak kararı ile evliliğe giden ilk adımı attılar. Söz yapıldığı Karapınar mahallesinde Kız ve Erkek tarafının yakınlarının katılımı ile çiftlerin yüzükleri takıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ile aileden çok sayıda akrabanın da hazır bulunduğu törende Başkan İspiroğlu, baba Erşan Yorum’dan kız istedi. Renkli anlara sahne olan kız isteme merasiminde hayırlı bir işe vesile olduklarının altını çizen ve çifte mutluluklar dileyen Başkan İspiroğlu; “Oğlumuz da, kızımız da hakikaten çok değerli. İnşallah güzel bir yuva oluşturacaklar. Biz de hayırlı olan bu işe vesile olmanın sevabını alacağız. Allah’ın emri, Peygamberin Kavli, İmam-ı Azamın içtihadı ile kızınız Sunay’ı oğlumuz Savaş’a istiyoruz” dedi.

Erşan Yorum ise; “Bizlerin Darıçayırı mahallesi ile eskiden beri önemli dostluklar oldu, atalar dedeler birbirlerinin dostu. Bu dostluğu böyle bir vesile ile pekiştirmek güzel bir duygu. Her iki aile içinde hayırlı olmasını dileyerek biz de kızımızı veriyoruz” dedi.

YORUMLAR