Reklam

“Başkan İshak Sarı Çalışmaları Hızlandırdı”

Karasu Belediyesi’ne bağlı ekipler, Başkan İshak Sarı’nın talimatlarıyla, İlçe genelindeki çalışmalara son hızla devam ediyor.

“Başkan İshak Sarı Çalışmaları Hızlandırdı”

Karasu Belediyesi’ne bağlı ekipler, Başkan İshak Sarı’nın talimatlarıyla, İlçe genelindeki çalışmalara son hızla devam ediyor.

“Başkan İshak Sarı Çalışmaları Hızlandırdı”
24 Haziran 2019 - 18:29

Karasu’daki vatandaşların daha rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol çalışmalarından altyapı çalışmalarına kadar birçok alanda düzenlemeler yapıyor.
Son olarak Yalı Mahallesi Ankara Caddesi Dörtyol Işıklar mevkiinde yağmur suyu deşarj hattı çalışmalarını sürdüren ekipler, Karasulu vatandaşlardan gelen talep ve istekleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Karasu’nun merkezinde ve merkeze bağlı tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekipler, her konuya titizlikle yaklaşıyor.
“Karasu’da Hizmetin Ulaşmadığı Nokta Kalmayacak”
Karasu’daki her vatandaşın talebine cevap vermek için çalıştıklarını söyleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Görev süremiz içinde, ilçemiz Karasu için hizmetin ulaşmadığı nokta kalmaması için çalışacağız. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçemiz Yalı Mahallesi İlçe Jandarma Komutanlığı karşısı Dörtyol ışıklar mevkiinde yağışlar sonrası biriken suların deşarjı için önemli bir hizmeti daha gerçekleştirdiler. İlçemizdeki sorunları biliyor ve imkânlarımız doğrultusunda bu sorunların üstesinden geleceğimizi belirtiyorum” dedi.
Karasu Belediyesi’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Sarı; “31 Mart seçimlerinden sonra geldiğimiz Karasu Belediye Başkanlığı görevinden bugüne kadar vatandaşlarımızın istek ve taleplerini ön planda tutarak hizmet üretmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız bilmelidir ki, belediyemizin içinde bulunduğu mali yapı nedeniyle kısıtlı imkânlarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Bir yandan belediyemizin mali yapısını düzeltmeye çalışırken diğer taraftan yapacağımız hizmetlerin aksamamasına çaba gösteriyoruz. Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğümüz olsun, diğer birimlerimiz olsun gece gündüz, hafta içi hafta sonu çalışmalarına devam ediyor. Amacımız görev süremiz içinde Karasu’ya en iyi hizmeti sunmak ve hizmetin ulaşmadığı nokta bırakmamaktır” dedi.
 

YORUMLAR