Reklam

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
12 Mayıs 2021 - 16:05

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gündoğdu mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü yaşarken, yeni umutlarla girdiğimiz bayramımızın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını dualarla uğurlarken, Ramazan Bayramı’nın heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Bayramlar sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan müstesna günlerdir. Bu yıl Ramazan Bayramı’nı korona virüs salgınından dolayı sevdiklerimizden biraz uzakta ve buruk bir şekilde kutluyoruz. Millet olarak yaşadığımız bu salgın sürecinde sorumluluk gösteren ve sağduyulu davranan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu zor günler geçecek ve bayramlarımızı yine sevdiklerimizle beraber, huzur dolu geçireceğimiz günler elbet gelecektir. Bayramlar yürek coşkusudur, kaynaşmaktır, buluşmaktır. Ramazan bayramı Allah rızası için tutulan oruçların bu dünyadaki ecridir, karşılığıdır, mükâfatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, hoşgörünün ve dayanışmanın daim olduğu nice bayramları birlikte yaşamak dileğiyle, Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR