Reklam

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
18 Eylül 2020 - 19:25

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Türk ulusunun birlik ve beraberliğini ve devletin bağımsızlığını aziz şehitlere ve kahraman gazilere borçlu olunduğunu” ifade etti.

Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu mesajında şunları kaydetti:

Milletimiz, tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı bağımsız yaşamayı, bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Bu nedenle gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir aşkla görev yaparak gazilik rütbesine ulaşan kahramanlarımız, cennet ülkemizin bağımsızlığını ilelebet devam ettirmesinde en önemli değerlerimizdir. Bu kutsal topraklar, aziz şehit ve gazilerimizin destansı mücadelesi neticesinde bizlere emanet edilmiş ve ay yıldızlı bayrağımız yine onlar sayesinde bu mukaddes vatan üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmaktadır.

Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

YORUMLAR