Reklam

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
08 Mayıs 2021 - 17:10

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gündoğdu mesajında, anneliğin, huzurlu ve mutlu bir toplumun temel harcı olduğunu belirtti.

Anneliğin, sahip olunabilecek hiçbir değerle ölçülemeyecek kadar kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan annelerin, yeri hiçbir zaman doldurulamayacak kadar yüce varlıklar olduğunun altını çizdi.

Başkan Gündoğdu, fedakârlık ve sabırla dünyanın en yüce görevlerinden birini hiçbir karşılık beklemeden yerine getiren tüm annelerin gününü kutlayarak mesajında şunları kaydetti:

“Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz; bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Başlarımızın tacı, gönüllerimizin ilacı olan annelerimiz, merhameti, çileyi, sabrı ve fedakârlığı kendilerine aşk haline getirmiş yüce varlıklardır. Hoşnut tutulması halinde cennet yolunu açan en saygı değer insanlar olan annelerimizin çocuklarından tek beklentileri ise görecekleri sevgi ve ilgidir. Onları mutlu etmenin en güzel yolu da hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmemektir. Bu vesile ile varlıklarıyla hayatımıza anlam katan ve dünyanın en yüce görevini üstlenen tüm annelerimizin gününü yürekten kutluyor, en derin sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”

YORUMLAR