Reklam

Başkan Adayları Alemdar ve Çelik, vatandaşlarla buluştu

Başkan Adayları Alemdar ve Çelik, vatandaşlarla buluştu

Başkan Adayları Alemdar ve Çelik, vatandaşlarla buluştu
15 Mart 2024 - 20:03

Aralık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Alemdar ve Çelik’e, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, Meclis Üyesi Adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşkulu kalabalığın bağrına bastığı Çelik, “İnşallah 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahında da aynı coşkuyla, heyecanla sizlerle bu zaferi yaşamayı çok istiyoruz” dedi.

 

Gözümüz Arkada Değil

İlçede saymakla bitmeyecek hizmetlere imza atıldığını dile getiren Başkan Adayı Alemdar, “Aralık Mahallemizin bizlere her zaman bir önceki döneme göre artan bir destek ilgi ve teveccühleri oldu. O yüzden gönlümüzdeki yerleri hep ayrı olmuştur. Bu ilgiye, alakaya, teveccühe ve desteğe teşekkür ediyorum. Üç dönemdir hizmet yaptığım Serdivan ilçemizde, ayrımsız hizmet götürdüğümüz her mahallemizin her sokağımızın kıymeti apayrıdır. Allah’ın izni ve büyüklerimizin takdiriyle çıkmış olduğumuz Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı yolunda yine sizlerin teveccühünüze ihtiyacımız var. Gözümüz arkada değil. Serdivan’da desteklerinizi esirgemeyeceğinizden emin olduğum Osman kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Bu görevi alnın akıyla yerine getireceğinden şüphem yok. 31 Mart’ta Sakarya’da Cumhur İttifakına’na rekor oy çıkacağına eminiz. Hepinizden mübarek Ramazan gününde buraya geldiğiniz toplantımıza katıldığınız için Allah razı olsun.” dedi.

 

Ortak Hedefimiz Vatandaşa Hizmet Etmek

Toplantıda konuşan Başkan Adayı Çelik, “Gittiğimiz her mahallemizde düzenlediğimiz her toplantılarımız adeta miting havasında geçiyor. İnanıyorum ki bizlere gösterilen bu ilginin 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı adına Serdivan’da yazılacak olan yeni bir destanın ayak sesleri olacaktır. Serdivan’da yazılacak olan bu destanın ilçemiz ve Sakaryamız için ne kadar önemli ne kadar değerli olduğunu sanırım anlatmama gerek yok. Çünkü vereceğimiz bu destekle Cumhur ittifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Alemdar Başkanımızı inşallah Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilecek. Cumhur İttifakı’nın tüm paydaşlarının ortak bir hedefi var: Vatandaşa hizmet etmek. Gece gündüz demeden bu seçim döneminde nasıl çalışıyorsak göreve geldiğimiz andan itibaren aynı heyecanla aynı tempoyla durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR