Reklam

BABAOĞLU PERSONELLERİN BAYRAMINI KUTLADI

BABAOĞLU PERSONELLERİN BAYRAMINI KUTLADI

BABAOĞLU PERSONELLERİN BAYRAMINI KUTLADI
22 Mayıs 2020 - 21:00

BABAOĞLU PERSONELLERİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personelleriyle tek tek bayramlaşarak, bayramlarını kutladı.

 

TEK TEK DOLAŞTI

Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan personellerle güne başlayan Babaoğlu, ana hizmet binası, teknik hizmetler binası, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binası, Zabıta Müdürlüğü, TÜRKAY ve şantiyede görev yapan personelleri dolaşarak tek tek bayramlarını kutladı. Ayrıca sahada çalışan ekipleri de ziyaret eden Başkan Babaoğlu, bayrak tebrikinde bulunurken personellere bayram çikolatası hediye etti.

 

SEVGİYLE VE HASRETLE

Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakmanın hüznünü yaşadıklarını dile getiren Başkan Babaoğlu, “Ramazan ayı kardeşlik, dostluk, dayanışma ve paylaşmaya en güzel vesiledir. Bu bayram salgın nedeniyle birbirimizden uzak kalsak da gönlümüz ve kalbimiz her daim bir. Sevgiyle ve hasretle kucaklaşacağımız, yeniden bir araya geleceğimiz günler için dua ediyoruz. Bu vesilesiyle kıymetli çalışma arkadaşlarımızın, ailelerinin, hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm Türk-İslam Aleminin bayramını tebrik ediyorum “dedi.

YORUMLAR