Reklam

Avrupa Ülkelerine Tokat Gibi Cevap

Avrupa Ülkelerine Tokat Gibi Cevap

Avrupa Ülkelerine Tokat Gibi Cevap
17 Eylül 2020 - 19:36

BAŞKAN DR. PALANCIOĞLU,

AVRUPA KONSEYİ YEREL VE BÖLGESEL YÖNETİMLER toplantısında Avrupa Ülkelerine ahlak ve insanlık dersi verdi, ailenin bütünlüğünü ve önemini anlattı.

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Konseyinde asil üye olarak Türkiyeyi temsil etmek üzere Fransa’nın Strazburg kentinde yapılan ve video konferans toplantısına iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, LPGTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, transgender, intersex) olarak son yıllarda kısaltılan eşcinsellik, homoseksüellik ve heteroseksüellik gibi sapık ve gayri-ahlaki kavramları son yıllarda tüm ülkelerde yayma ve destekleme çalışmasında olan Avrupa Ülke temsilcilerine tokat gibi cevaplar verdi.

Video   konferans toplantısında LGBT olarak bilinen eşcinsellik, homoseksüellik ve heteroseksüellik gibi yeni yaklaşımların aslında bir hastalık olduğunu hiç bir dinde cinsiyet bozukluğunun yeri olmadığını söyledi.

Şiddetin ve ayrımcılığın her türlüsüne karşıyız. Cinsiyet bozukluğu sonucu oluşan bu hastalıklı durumu çeşitli gökkuşağı kavramı ve renkleri ile şirin göstererek, gençleri, çocukları ve toplumu yanlış yönlendirmenin ve aile kavramını yıpratmanın doğru olmadığını sert ifadeler ile vurguladı.

Son yıllarda LGBTİ olarak adlandırılan ve üçüncü cinsiyet adı verilmeye çalışılan hastalığa özgürlük ve hak iddalarında bulunmanın çok yanlış ve kabul edilemez olduğunu söyledi.

Yüce Yaratan, Dünyayı yarattığı andan itibaren sadece iki cinsiyeti var etmiştir. Lezbiyenlik, homoseksüellik biseksüellik gibi konularda şiddete, nefret söylemlerine ve ötekileştirmeye bizde karşıyız ancak erkek ve kadın haricinde üçüncü bir cinsiyet oluşturma gayretlerine de şiddetle karşıyız. Aile yapısını bozacak gayri meşru ilişkilere yol açacak LGBTİ girişimine tamamen karşıyız dedi.

Bu hastalığın tedavisi konusunda mücadele etmemiz gereklidir aksi taktirde aile kavramı ortadan kalkacaktır buna müsade edemeyiz dedi.

LBGTİ li bireyleri özendirici, cezbedici hele demokrasi ile bağdaştırmak toplum ve aile düzenini bozmak gelecek nesiller için tehlike oluşturacaktır. Bu durumu yasal platformlara dönüştürmek aile yapısını ve bütünlüğünü önemli ölçüde zarar vermektedir. Ayrımcılığın karşısındayız. Ama LGBTİ nin toplumumuza dikte edilmesine asla izin vermeyiz” dedi.

Başkan Palancıoğlu, AB birliği ülkelerinde yayınlan LGBTİ sapkınlığının ülkemizde yayılmaması için aileye ve gençlere sahip çıkmamız gerektiğini ve bu olaya kesinlikle tepki vermemiz gerektiğini vurguladı

YORUMLAR